• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

20:20

ZAVRŠENA NAJVEĆA LETNJA SAPUNICA! Dovođen je u vezu sa Zvezdom, Dzjuba konačno POTPISAO! (VIDEO)

reuters

Fudbal

ZAVRŠENA NAJVEĆA LETNJA SAPUNICA! Dovođen je u vezu sa Zvezdom, Dzjuba konačno POTPISAO! (VIDEO)

Podeli vest

Iskusni napadač Artjom Dzjuba potpisao je ugovor sa turskom Adanom Demir, u kojoj nastavlja karijeru

Sportski direktor turskog kluba Goghan Gektur potvrdio je transfer "ruskog zida" u redove ove ekipe, dok će kapiten ruskog nacionalnog tima potpisati jednogodišnji ugovor, uz opciju nastavka saradnje na još 12 meseci.

Na početku prelaznog roka, ime Artjoma Dzjube dovodilo se u vezu sa Crvenom zvezdom, ali do tog transfera ipak nije došlo.

Potom se iskusni napadač našao na pregovaračkom stolu sa još jednim turskim klubom, velikanom Fenerbahčeom, međutim, Rus je tražio više novca nego što su Kanarinci mogli da ponude.

Imao je na stolu i ponude ruskih premijerligaša Sočija i Krasnodara, ali se odlučio za Adanu Demir u kojoj ga čeka doskorašnji saigrač iz Zenita Jaroslav Rakitski, dok mu društvo u napadu praviti Mario Baloteli.

Dzjuba je 19. pojačanje ekipe Vinćenca Montele u ovom prelaznom roku. Među zvučnijim imenima, koja su pojačala klub su Henri Onjekuru iz Olimpijakosa, Kevin Rodriges iz Sosijedada, pomenuti Rakitski, od ranije su tu Gokan Inler, Birkir Bjarnason, Benžamen Stambuli, Brit Asombalonga, Jonas Svenson…

Kada je reč o Artjomu, njemu je Adana Demir šesti klub u karijeri. Počeo je u moskovskom Spartaku, kasnije nastupao za Tom, Rostov, Arsenal i Zenit za koji je prošle sezone postigao 13 i namestio deset golova u svim takmičenjima, ali se nije dogovorio o nastavku saradnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija