• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2022

19:52

KAKAV DAN U SUPELIGI SRBIJE! Na tri meča čak 13 golova!

Starsportphoto

Fudbal

KAKAV DAN U SUPELIGI SRBIJE! Na tri meča čak 13 golova!

Podeli vest

Sjajan dan za ljubitelje srpskog fudbala! Padali su golovi na terenima širom Srbije, a nakon što je Novi Pazar pobedio Radnički 1923 sa 3:1, Mladost je u Lučanima nadigrala Javor 4:1, dok je Radnik kod kuće deklasiran od Čukaričkog sa 4:0

Fudbaleri Čukaričkog ostvarili su i šestu u ovoj sezoni, pošto su u Surdulici kao gosti savladali ekipu Radnika sa ubedljivih 4:0 i tako se na tabeli izjednačili sa trećeplasiranom Vojvodinom, a Crvena zvezda im sada beži samo jedan bod! Od danas je Novi Pazar lider na tabeli posle pobede nad kragujevačkim Radničkim.

Gosti su u osmom minutu iznudili jedanaesterac koji je u gol pretvorio iskusni Marko Docić, a sedam minuta kasnije N'Diaje je duplirao prednost ''Brđana''. Kada je Badamosi u 20. minutu povisio na 2:0, bilo je jasno da domaći nemaju šta da traže u ovom meču. U nastavku utakmice, N'Diaje je svojim drugim golom u 74. minutu meča postavio konačnih 4:0 za ekipu Čukaričkog. 

Foto: Starsportphoto

 

Radnik je ovim porazom ostao na dnu tabele sa samo tri osvojena boda od početka sezone i bez ijedne pobede.

U Lučanima, domaća Mladost je savladala ekipu ivanjičkog Javora rezultatom 4:1,a za Lučance je debitovao doskorašnji kapiten kragujevačkog Radničkog Marko Mirić, koji je u sedmom minutu napravio da-maer, potom je lopta došla do Bojovića koji je asistirao Jojiću, a ovaj preciznim udarcem sa nekih dvanaest metara pogađa desni ugao protivničkog gola - 1:0. Bojović je u 23. minutu uvećao prednost domaćih, a šest minuta kasnije Ivanjičani su uzvratili preko Gigića koji je smanjio na 2:1. Radivojević je u 35. minutu povisio na 3:1 u korist Mladosti, a u nastavku je trijumf domaćih potvrdio mladi Đorđe Gordić svojim golom u 58. minutu meča!

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17