• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2022

17:46 >> 18:14

SRBIJA SAZNALA PROTIV KOGA IGRA NA MUNDIJALU! Kamerunci objavili SPISAK za Svetsko prvenstvo!

Informer

Fudbal

SRBIJA SAZNALA PROTIV KOGA IGRA NA MUNDIJALU! Kamerunci objavili SPISAK za Svetsko prvenstvo!

Podeli vest

Selektor Kameruna Rigobert Song objavio je spisak igrača na koje računa za Svetsko prvenstvo u Kataru

Orlovi će se u drugom kolu Svetskog prvenstva u Kataru sastati sa Kamerunom, a selektor afričke selekcije danas je objavio spisak igrača na koje računa na Mundijau. Rigobert Song je predao listu imena koja će konkurisati za najveću fudbalsku smotru, a prvi utisak je da Srbija ne bi trebala da ima previše problema sa Neukrotivim lavovima. 

Song je objavio širi spisak za prijateljske mečeve protiv Južne Koreje i Uzbekistana što im je poslednja provera pred put u Katar. Na listi je 36 imena, a neka od njih će verovatno u narednim danima "otpasti" sa konačnog spiska. 

Jasno je da je napad daleko najjača strana Kameruna, tu je i golman Intera Andre Onana, dok su odbrana i vezni red ispod nivoa Srbije, ali i Švajcarske i Brazila koji su takođe sa nama u grupi na Svetskom prvenstvu. 

Foto: Reuters

Golmani: Andre Onana (Inter), Simon Engpanduetenbu (Marselj), Epasi Devis (Abha), Đaojang Bjenvenu (Kanon Jaunde)

Odbrana: Fai Engoram (Al Tai), Embaizo Olivje (Fildalefija), Nikola Nkulu (Aris), Žan Karl Kasteljeto (Nant), Enco Čato (Monpelje), Tolo Nuhu (Sijetl), Darlin Jongva (Lorijan), Enco Eboz (Udineze), Umar Gonzales (Ajačio), Kristofer Vu (Lans)

Vezni red: Žan Onana (Lans), Malong Kunde (Olimpijakos), Bris Ambina (Kejptaun), Samuel Gue (Mehelen), Martin Ongla (Verona), Olivje Nčam (Svonsi), Žorž Manđek (Nea Salamina), Gael Ondua (Hanover)

Napad: Brajan Mbuemo (Brentford), Ignasijus Ganago (Nant), Žorž Nkudu (Bešiktaš), Erik Čupo Motan (Bajern), Stefan Baoken (Kasimpaša), Karl Toko Ekambi (Lion), Mumi Ngamelu (Jang Bojs), Vensan Abubakar (Al Nasr), Didije Lamkel Ze (Kortrajk), Deni Louder (Porto), Kristijan Basongog (Šangaj Šenhua), Leandre Tavamba (Al Tavon), Žan Pjer Nsame (Jang Bojs), Pasijan Vasu (Koton). 

Na spisku nema Liverpulovog štopera Žoela Matipa koji je završio reprezentativnu karijeru, ali ni veziste Napolija Andre Zambo Angise koji će propustiti okupljanje u septembru zbog povrede. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija