• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

23:20

RADIO NA BAUŠTELI,  A SADA JE DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU HRVATSKE! Igrač Borusije ima neverovatnu životnu priču!

printscreen instagram

Fudbal

RADIO NA BAUŠTELI, A SADA JE DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU HRVATSKE! Igrač Borusije ima neverovatnu životnu priču!

Podeli vest

Mladi igrač Borusije iz Dortumda, Marko Pašalić po prvi put je dobio poziv reprezentaciju Hrvatske

Mladi Hrvat (22) rođen u Nemačkoj napadač je drugog tima dortumdske Borusije, a sada je dobio poziv za  mladu selekciju Hrvatske.

Njegov poziv u reprezentaciju udarna je vest u komšilu zbog ne tipične biografije koju ima mladi Pašalić

Naime, on je prešao put od rada na građevini do potpisa za Borusiju pa sve do poziva za reprezentaaciju.

U intervjuu za "24sata",  Marko Pašalić je govorio o sebi kao igraču, ali i detaljima van terena.

 

 

- Šta donosim Hrvatskoj? Pre svega sam jako srećan i ponosan što ću igrati za Hrvatsku. Bio sam na stadionu kao navijač u Sent Etjenu 2016. i posle 2018. godine. Velika ponos i čast. Najviše mogu da pridonesem u ofanzivi, driblam i dajem golove, ali i defanzivno mogu sve što treba - počeo je Pašalić.

Pričao je Pašalić i o svom radu na baušteli.

- Da, radio sam kod brata u firmi dve godine, jer u školi baš nije išlo. Otišlo sam na bauštelu da vidim i drugu stranu i kako je teško zaraditi novac. Radio sam sve što oni nisu hteli. Nosio sam beton, smeće, krečio - ispričao je on.

 

 

Inače, Pašalić je istakao da nije dobio poziv mlade repreznetacije Nemačke, a da je ranije bilo kontakata.

Ovaj put nisu, ali pre par godina jesu. Ali nije bilo šanse, odmah sam odlučio da ću igrati za Hrvatsku, jer mi srce kuca hrvatski - poručio je Marko Pašalić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17