• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2022

18:25

O SERGEJU POSLE MUNDIJALA U KATARU! Oglasio se KEŽMAN, evo kakva je BUDUĆNOST srpskog reprezentativca!

printscreen

Fudbal

O SERGEJU POSLE MUNDIJALA U KATARU! Oglasio se KEŽMAN, evo kakva je BUDUĆNOST srpskog reprezentativca!

Podeli vest

Agent srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića, Mateja Kežman, otkrio je da će o budućnosti veziste Lacija govoriti tek nakon Svetskog prvenstva u Kataru

Reprezentacija Srbije je sa dve pobede u okviru Lige nacija najavila sjajne igre na predstojećem Mundijalu u Kataru. Da situacija po selektora Dragana Stojkovića bude bolja potrudio se Sergej Milinković Savić koji igra u životnoj formi u dresu Lacija. 

Srpski reprezentativac postigao je tri, a namestio sedam golova na devet utakmica u Seriji A. Jedan je od najboljih igrača Evrope u ovom momentu, a prvi čovek Lacija Klaudio Lotito ističe da vrednost Milinkovića-Savića raste iz meseca u mesec, te da sada iznosi oko 120.000.000 evra. 

Zainteresovan klubova je mnogo te su italijanski novinari kontaktirali Sergejevog agenta Mateju Kežmana koji ističe da će o budućnosti svog štićenika pričati tek nakon Svetskog prvenstva u Kataru. 

- Nije pravi trenutak da pričamo o Sergejevoj ceni i transferu. Lacio je na vrhu, timu je potreban mir. Ali svima je jasno da će posle Svetskog prvenstva neke stvari da se razjasne i tada će biti vreme da pričamo o svemu - rekao je Mateja Kežman za "Korijere delo sport". 

Foto: ap photo

Prethodnih dana bilo je mnogo govora o tome gde bi srpski reprezentativac mogao da nastavi karijeru, a agent SMS-a očekuje da će klubovi voditi veliku borbu za njegov potpis. 

- Milinković Savić ima još samo 18 meseci ugovora sa Laciom i kao što sam rekao, kada prođe Mundijal biće vreme da prvo popričam sa predsednikom kluba, a onda i sa svima ostalima. Svih ovih godina Sergej i ja smo pokazali poštovanje prema Laciju i predsedniku Lotitu. Moram na prvom mestu da vodim računa o interesima igrača, a onda i o interesima kluba. Siguran sam da će naš odnos ostati isti kao prethodnih godina - podvukao je nekadašnji reprezentativac Srbije.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija