• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2022

18:56

LALATOVIĆ PREPUSTIO REČ POMOĆNIKU! Šarac OTKRIO - Nišlije bez NAJBOLJEG čekaju Zvezdu!

Starsportphoto

Fudbal

LALATOVIĆ PREPUSTIO REČ POMOĆNIKU! Šarac OTKRIO - Nišlije bez NAJBOLJEG čekaju Zvezdu!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju Crvenu zvezdu, u najzanimljivijem meču 16. kola Superlige Srbije (nedelja, 17)

Umesto trenera Radničkog Nenada Lalatovića, svoja očekivanja pred utakmicu sa braniocem titule izneo je njegov pomoćnik Dragan Šarac.

- Dolazi nam Crvena zvezda, prva na tabeli. Pobedili su 2:0 u Novom Sadu, pre toga Radnički u Kragujevcu, imaju veliki kvalitet i roster od 40 igrača, na svakoj poziciji podjednako kvalitetne igrače, veoma kvalitetan tim nam dolazi u goste - rekao je Šarac i dodao:

- Mi smo pobedili Javor, pa protiv njih prošli i u kupu na penale. To je za nas jedan podstrek, igrači su svesni ko nam dolazi u goste i ko god izađe na teren daće maksimum da ostvarimo povoljan rezultat. Cilj nam je da osvojimo što više bodova do pauze, da se približimo plej-ofu.

AKSENTIJEVIĆ PRESKAČE ZVEZDU

Nišlije u ovaj meč, kao i crveno-beli, ulaze znatno oslabljeni.

- Aksentijević ima problema sa kolenom, od ponedeljka će nam se priključiti i nadam se da će biti spreman za Partizan. Svesni smo Zvezdinog kvaliteta, ali daćemo maksimum da osvojimo jedan ili tri boda.

Foto: Starsportphoto

Nikola Aksentijević neće igrati u nedeljnom duelu

Bilo je i komentara o najvećim pokretačkim snagama Beograđana.

- Nisam video velike mane u ekipi Crvene zvezde, imaju sjajne pojedince - Katai, Ivanić, Mitrović koji je bio kod nas, ovaj brzanjac Bukari, Kanga je dobar organizator igre, Pešić u špicu... Ovakve utakmice odlučuju detalji, nadam se da će ovoga puta ti detalji biti na našoj strani. Nadam se da će igrači ispoštovati sve što je trener Lalatović pripremio za ovu utakmicu. Zvezda je najkvalitetnija trenutno u Srbiji, prva je na tabeli, ali cilj nam je da ostanemo neporaženi.

Za kraj, priča oko startnih 11 za meč protiv učesnika Lige Evrope.

- Bili smo u ove dve utakmice kompaktniji u bloku, to pozitivno utiče na ekipu, a šef će doneti odluku sutra ko počinje utakmicu - zaključio je Šarac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija