• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2022

16:30

BIZARNO! KAD JE SAZNAO UMALO SE NIJE SRUŠIO! Pike gazda 250 grobnih mesta, a tu ISPLANIRAO GRADNJU LUKS HOTELA!

Reuters, Pixabay

Fudbal

BIZARNO! KAD JE SAZNAO UMALO SE NIJE SRUŠIO! Pike gazda 250 grobnih mesta, a tu ISPLANIRAO GRADNJU LUKS HOTELA!

Podeli vest

Bizarna vest stiže sa Iberijskog polustrva. Naime, dvesta pedeset grobova pronađeno je na jednom od imanja Žerara Pikea u Španiji!

Defanzivac Barselone, koji je poznat po poslovnim ulaganjima i van fudbala, bacio se na projekat izgradnje luksuznog hotela u Malagi.

Pike je potrošio oko 20 miliona dolara (17,7 miliona funti) da kupi imanje koje se nalazi na Kosta del Solu.

Međutim, projekat je stao nakon što je naišao na neočekivanu prepreku.

Kako Marka piše, na imanju je pronađeno 250 grobova.

Foto: Reuters

- Iskopali smo oko 250 grobnica, od kojih je velika većina prazna. Možda grobnice nikada nisu korišćene i nisu dovoljno vredne da bi se sačuvale. To je jedna od najvećih nekropola u zemlji - objasnio je arheolog Alberto Kampijan za španske medije.

Kampijan je dodao da se ne očekuje da će biti daljih odlaganja nakon što se grobovi prouče i da će Pikeov hotelski projekat moći da se nastavi početkom 2023.

Pike očigledno planira život posle povlačenja iz fudbala.

Foto: printscreen

Ovaj 35-godišnjak je pod ugovorom sa Barselonom do leta 2024. godine, ali se govorilo o tome da će defanzivac napustiti katalonski klub bez novca pre isteka ugovora.

Pike je izgubio mesto u startnoj postavi Barselone, ali je i dalje jedan od najplaćenijih igrača u klubu.

Prema izveštajima u Španiji, kaže se da veteranski defanzivac razmišlja o svojoj budućnosti i da bi mogao da traži odlazak sa Nou Kampa u januarskom prelaznom roku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija