• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

13:48

IMAJU STRAŠAN TIM! MORAMO DA BUDEMO U NAJBOLJEM IZDANJU! Lazetić pred Partizan! Stižu nam u najboljem mogućem trenutku!

Starsportphoto

Fudbal

IMAJU STRAŠAN TIM! MORAMO DA BUDEMO U NAJBOLJEM IZDANJU! Lazetić pred Partizan! Stižu nam u najboljem mogućem trenutku!

Podeli vest

Trener TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da Partizan ima "strašan tim" i, da bi imala čemu da se nada u predstojećem superligaškom meču, njegova ekipa mora da bude u najboljem izdanju izdanju i da pri tom crno-beli nemaju svoj najbolji dan.

- Partizan ima strašan tim i da bismo imali čemu da se nadamo moramo da budemo u najboljem mogućem izdanju, a da pri tom protivnik nema svoj najbolji dan. Nadamo se da će tako i biti, a mi ćemo uraditi sve što budemo mogli - rekao je Lazetić, prenosi klub.

Fudbaleri TSC-a dočekuju sutra ekipu Partizana, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

TSC je trenutno treći u domaćem šampionatu sa 36 bodova, dok je Partizan drugi sa bodom više i jednom odigranom utakmicom manje.

Lazetić je čestitao kolegi sa klupe Partizana Gordanu Petriću na svemu što je radio ove sezone.

Foto: Starsportphoto

- Podigao je svoju ekipu i drugi put zaredom im izborio proleće u Evropi. To je veliki uspeh na kome im od srca čestitam i želim Partizanu sve najbolje, osim na utakmicama koje igraju protiv nas - rekao je Lazetić.

Lazetić je konstatovao da od Petrićevog dolaska Partizan igra fascinantno i da ne spori da je favorit u ovom meču.

- Naravno da su oni favorit, imaju uspeh u Evropi, a i teško ih je analizirati. Veoma su kvalitetni, defanzivna organizacija im je odlična, nepredvidivi su i nije lako pripremiti se za njih - rekao je on.

Lazetić je naveo da crno-beli mogu da se adaptiraju na različite stilove i sisteme i da će zato njegova ekipa morati da se fokusira na sebe.

- Pokušaćemo da budemo na najvišem nivou i bez obzira na to koliko je protivnik jak, nećemo odstupiti od našeg stila igre, jer je to jedini način da im se odupremo - rekao je on.

Foto: Starsportphoto©

Trener TSC-a je naveo da "neće biti problema sa terenom, loptama i vremenom" i da će imati "idealne uslove za dobru igru".

- Pritom, ova utakmica za nas dolazi u najboljem mogućem trenutku i skidam kapu mojim igračima na svemu što rade ove sezone. U seriji smo od 13 utakmica bez poraza, izgubili smo samo jednom u sezoni i po tome možemo da se ravnamo sa Partizanom - rekao je Lazetić.

- Sa druge strane, imamo primer utakmice u Ivanjici na kojoj, bez obzira na sve olakšavajuće okolnosti i nefudbalske stvari koje su je pratile, mi po prvi put u sezoni nismo bili kako treba. U nedelju nećemo imati olakšavajuće okolnosti, zato pokušavamo da analiziramo šta nije valjalo, da to promenimo i predupredimo i da budemo na najvišem mogućem nivou - dodao je on.

Vezni igrač TSC-a Ifet Djakovac je naglasio da ekipa ima poseban motiv kada igra protiv dobrih protivnika i da veruje da će ceo tim pružiti maksimum pred svojom publikom.

- Očekujem težak meč, ali mi u njega ulazimo spremni i motivisani i nadamo se što povoljnijem rezultatu. Verujem da ćemo i na ovom meču odigrati defanzivno dobro i da ćemo izvući dobar rezultat - rekao je Djakovac.

Utakmica TSC - Partizan igra se sutra u Bačkoj Topoli, na TSC Areni, od 19.30.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija