• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

18:40

KLOP OGORČEN, BLJUJE VATRU I NEGODUJE! Pa nije Aladin protrljao čarobnu lampu! Dobili su Svetsko prvenstvo, a SVI ZNAMO...

Tanjug/AP

Fudbal

KLOP OGORČEN, BLJUJE VATRU I NEGODUJE! Pa nije Aladin protrljao čarobnu lampu! Dobili su Svetsko prvenstvo, a SVI ZNAMO...

Podeli vest

Još samo 15 dana ostalo je do Svetskog prvenstva u Kataru, a iako mnogi sa nestrpljenjem očekuju fudbalski spektakl, Jirgen Klop nije jedan od njih! Nemački stručnjak je među onima koje nije uhvatila euforija, ali ne zbog samog fudbala, već zbog dešavanja o kojima mesecima bruji svet

Ne želi Jirgen Klop da drži jezik za zubima i da se pravi da je sve savršeno, kada se i te kako vidi njegovo nezadovoljstvo pred predstojeći Mundijal. Iznervirala su trenera Liverpula politička pitanja, a podsetio je sve šta arapski novac može...

- Gledao sam stari dokumentarac o celoj situaciji, kada je objavljeno da su Rusija i Katar dobili organizaciju Svetskog prvenstva. Mislim da je to prvi put da su odjednom objavili za naredna dva domaćinstva- rekao je Jirgen Klop i dodao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Svi znamo kako se to dogodilo… Šta da kažem? Sada svi znaju, ali ipak je bilo skriveno. Kako se do toga desilo? Dobili su Svetsko prvenstvo i to je to. Kasnije ćemo razgovarati o ljudskim pravima u smislu ljudi koji tamo rade u okolnostima, koje su, da kažem iskreno, teške.

Na primeru Katara videlo se da za organizaciju Mundijala nije potrebna nikakva infrastruktura. Može da nikne preko noći. Dohu je posetio Aladin, protrljao je čarobnu lampu i stadioni su se pojavili.

- Svetsko prvenstvo tamo ne može da se igra leti zbog temperature, a u Kataru nije postojao nijedan stadion. Dobro, možda jedan. Dakle, morate da gradite stadione. Mislim da tog dana kada su doneli odluku niko nije razmišljao o tome, da neko mora da ih gradi. Nije Aladin protrljao čudesnu lampu i bum. Imaju nove stadioneMrzim ovu temu! Ovi problemi su tako jasni, a niko ih nije pominjao do tri nedelje pred Svetsko prvenstvo. Nikoga nije briga za trenere i igrače, i kako se osećamo. Igrači se povrede i ne mogu da igraju, to je katastrofa. Ali, kako to sada možemo da promenimo?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija