• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2022

09:45

Izložba "Espresacija reprezentacije" deo ceremonije svečanog ispraćaja Orlova na SP u Katar (FOTO)

FSS

Fudbal

Izložba "Espresacija reprezentacije" deo ceremonije svečanog ispraćaja Orlova na SP u Katar (FOTO)

Podeli vest

Izložba "Espresacija reprezentacije" deo ceremonije svečanog ispraćaja Orlova na SP u Katar

Galeriji RTS-a od 15. novembra biće postavljena izložba slika fudbalske reprezentacije Srbije koje su naslikane jedinstvenom tehnikom espreso art. 

Sportski novinar Bojan Đorđević jedini na svetu slika tehnikom espreso art, ostacima kafe, a ovom prilikom predstaviće 46 slika naših reprezentativaca ali i stručnog štaba reprezentacije Srbije koji sa Orlovima putuju u Katar. 

Foto: Bojan Đorđević

 



Đorđević ističe da je lično mnogo srećan što će posetioci izložbe pored naših fudbalskih asova na njegovim slikama videti i sve one "nevidljive" ljude iz stručnog štaba. 

- Doktor, ekonom, pomoćni i kondicioni treneri,tim menadžer,analitičar... svi su oni dragoceni i uloga svakog od njih itekako je važna i doprinosi da Tadić, Mitrović, Vlahović i ostali blistaju na terenu - objasnio je on. 

Foto: Bojan Đorđević

 


Ideja o izložbi "Espresacija reprezentacije" je naišla na oduševljenje ljubitelja fudbala i umetnosti, tako da je brzo uvrštena u svečanu ceremoniju ispraćaja ekipe Radio televizije Srbije u Katar, zakazanu za 15. novembar.

Nakon svečanog ispraćaja reprezentacije na Svetsko prvenstvo izložba će se preseliti u atrijume dva poznata beogradska tržna centra gde će posetioci moći da je vide prve dve nedelje Mundijala. 

Foto: Bojan Đorđević

 



-Planiram da poslednje nedelje Svetskog prvenstva ovu jedinstvenu izložbu "prošetam" i po Srbiji. Neka za sada ostane tajna u kojim gradovima ćemo gostovati, ne želim da pokvarim iznenadjenje - kaže umetnik.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija