• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

13:26

PREOKRET! Najnovije vesti iz Italije o Dušanu Vlahoviću!

Reuters

Fudbal

PREOKRET! Najnovije vesti iz Italije o Dušanu Vlahoviću!

Podeli vest

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje 20. novembra, a Srbija je u strahu nakon što se pojavila vest da bi zbog povreda Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović mogli da propuste prvi meč protiv Brazila (24. novembra)

Čekamo zvanične vesti i obraćanje selektora Dragana Stojkovića, a do tada su nas bar malo umirli italijanski mediji, koji navode da napadač Juventusa nije teže povređen. 

Vlahović nije teže povređen


Nove informacije donosi "IlBiancoNero", specijalizovani sajt koji prati Juventus, a saznaju da bi Vlahović bi mogao da zaigra na meču protiv Lacija predstojećeg vikenda. Naš napadač je poslednji put na terenu bio na meču Lige šampiona protiv Benfike 25. oktobra, kada je iz igre izašao u 70. minutu. Propustio je mečeve protiv Lećea, Pari Sen Žermena i Intera, a neće ga biti na terenu ni protiv Verone.

Do početka Svetskog prvenstva Juventusu ostaje samo još meč protiv Lacija za vikend, a ukoliko Dušan zaigra protiv Rimljana, najverovatnije će predvoditi napad Orlova protiv Brazila 24. novembra.

Foto: reuters

Dušan Vlahović

Što se tiče Mitrovića, navodno ima dve polomljene kosti u stopalu. On je takođe propustio poslednji meč protiv Mančester sitija, a nakn tog meča trener Fulama Marko Silva nije imao baš obećavajuče vesti. 

 Osetio je bol posle meča sa Evertonom i nije bio u stanju ni da trenira tokom nedelje. Njegovo stanje moramo da pratimo iz dana u dan, da vidimo koliko dugo će odsustvovati - rekao je Silva i zabrinuo celu naciju.

Ali, nećemo da mračimo, verujemo da će naši momci biti spremni za Brazilce. 

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće u grupi protiv Brazila 24. novembra, zatim protiv Kameruna četiri dana kasnije i 2. decembra sa Švajcarskom. 

Direktor reprezentacije Srbije Stevan Stojanović pre nekoliko dana je potvrdio da će i Mitrović i Vlahović putovati u Katar.

Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla. Naš medicinski tim je u kontektnu sa Mitrovićem i mislim da će biti spreman za Katar kao i Vlahović. On je imao operaciju prepona, obnovio je tu povredu, ali mislimo da će biti spreman  - kazao je Stojanović.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17