• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

09:11

NIKAD JAČA KOREJA, ALI BRINE POVREDA SONA! Bento objavio SPISAK Tigrova za Mundijal!

Reuters

Fudbal

NIKAD JAČA KOREJA, ALI BRINE POVREDA SONA! Bento objavio SPISAK Tigrova za Mundijal!

Podeli vest

Selektor južnokorejske fudbalske reprezentacije Paulo Bento saopštio je spisak fudbalera za Mundijal u Kataru

Još jedan spisak dostavljen je u sedište FIFA desetak dana pre početka Mundijala. Svoje karte otvorio je selektor Južne Koreje Paulo Bento koji je danas obelodanio na kojih 26 fudblera računa za predstojeće Svetsko prventsvo u Kataru, a među njima je i Son Heung Min! 

Pored povrede Sadio Manea, najviše pažnje svetske javnosti privukao je strahovit udarac koji je na meču Totenhema i Marseja doživeo Son Heung Min. Koreanac je doživeo prelom kostiju lica zbog čega je morao na operaciju te je postojala bojazan da neće moći na Mundija. 

 

v

 

Ipak, Son je pre nekoliko dana na društvenim mrežama rešio nedoumice i otkrio da će predstavljati svoju zemlju na Svetskom prvenstvu, a danas je portugalski stručnjak samo potvrdio njegove tvrdnje. 

Iako je as Totenhema prva zvezda tima, daleko od toga da Južna Koreja nema drugo da ponudi. U sastavu je jedan od najboljih svetskih štopera ove sezone Napolijev Min Dže Kim. Na spisku je napadač Vulverhemptona Hi Čan Hvang, a tu je i tandem iz Olimpijakosa In Beom Hvang - Ui Džo Hvang. Opasnost po gol protivnika predstavljaće vezista Majorke Kang In Li. 

Južna Koreja prvi meč na Mundijalu igra 24. novembra protiv Urugvaja. U Grupi H su još Portugalija i Gana. Tigrovi Azije učesnici su Mundijala po jedanaesti put ukupno, a deseti zaredom.

Spisak Južne Koreje za Mundijal u Kataru: 

GOLMANI: Sung Kju Kim (Al Šabab), Hjon Vu Čo (Ulsan), Kjin Son Bom (Čonbuk)

ODBRANA: Min Dže Kim (Napoli), Džin Su Kim (Čonbuk), Čul Hong (Daegu), Mun Hvan Kim (Čonbuk), Džon Đu Jun (Seul), Jang Von Kim (Ulsan), Te Hvan Kim (Ulsan), Kjun Von Kvon (Gamba), Ju Min Čo (Tedžon).

VEZNI RED: Vu Jang Čung (Al Sad), Sang Ho Na (Seul), Sjon Ho Paik (Čonbuk), Džun Ho Son (Šandong), Min Ću Son (Čonbuk), Čang Hun Kvon (Kimčon), Dže Sung Li (Majnc), Hi Čan Hvang (Vulverhempton), In Beom Hvang (Olimpijakos), Vu Jang Džeon (Frajburg), Kang In Li (Majorka).

NAPADAČI: Hjon Min Son (Totenhem), Ui Džo Hvang (Olimpijakos), Ke Sung Čo (Čonbuk).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija