• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

12:24

MESIJEVA GOLČINA NAJBOLJA U LIGI ŠAMPIONA! Argentinac pokupio "DVE MEDALJE"! (VIDEO)

reuters

Fudbal

MESIJEVA GOLČINA NAJBOLJA U LIGI ŠAMPIONA! Argentinac pokupio "DVE MEDALJE"! (VIDEO)

Podeli vest

Gol Lionela Mesija u dresu Pari Sen Žermena protiv Benfike najlepši je u grupnoj fazi Lige šampiona

Grupna faza elitnog takmičenja završena je mnogo ranije zbog početka Svetskog prvenstva, ali iako je prvi deo takmičenja "zbrzan" kvalitetnog fudbala nije izostalo. Liga šampiona je, tradicionalno, izabrala najbolje golove i poteze posle grupne faze, a pobednik je Lionel Mesi. 

Argentinac je na gostovanju Benfici postigao spektakularan pogodak koji je izabran za najbolji u grupnoj fazi Lige šampiona. 

"Srebro" je otišlo u ruke Erlinga Halanda koji je u dresu Mančester sitija postigao gol protiv svog bivšeg kluba Borusije Dormtund. Norvežanin je pokazao sav svoj raskošni talenat kada je iz nemoguće situacije u letu petom loptu poslao u mrežu Milionera. 

 

 

Treći je, pogađajte, ponovo Mesi! Argentinac je pronašao staru formu u dresu Svetaca, a potvrda je i savršena kifla protiv Makabi Haife. On je dobio pas od Kilijana Mbapea, a potom je "spoljnom" pogodio malu mrežu rivala za ubedljiv trijumf Pari Sen Žermena. 

Nokaut faza Lige šampiona počeće na proleće, a onda sledi ono pravo! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija