• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2022

19:11

PIKSIJEV ORAO UMALO POSTAO DOKTOR! Nije poslušao mamu, želeo je samo jedno!

Starsportphoto

Fudbal

PIKSIJEV ORAO UMALO POSTAO DOKTOR! Nije poslušao mamu, želeo je samo jedno!

Podeli vest

Navijači širom sveta odbrojavaju dane do spektakla u Kataru, a ljubitelji fudbala u Srbiji puni optimizma iščekuju mečeve naše selekcije. Mundijal je sve bliže, a iz dana u dan oni koji vole "najvažniju sporednu stvar na svetu" čitaju zanimljive priče iz života učesnika Svetekog prvenstva! Interesantnu prošlost ima i čuvar mreže naše reprezentacije, Marko Dmitrović

Golman Sevilje nikada nije dobio pravu priliku u Crvenoj zvezdi, ali je preko Mađarske, Engleske i Španije stigao do reprezentativnog dresa!

Odmalena je verovao u sebe, toliko da je sa 15 godina zapretio roditeljima da će pobeći od kuće ako ga ne puste da se na poziv Crvene zvezde preseli iz Subotice u Beograd.

U nekoliko navrata Marko je pričao da je njegova majka imala je drugačije planove za svog sina.

Foto: Starsportphoto©

 

On je gostujući u jednoj emisiji na španskoj televiziji otkrio da je majka želela da joj sin studira medicinu, ali nije uspela da ga ubedi. Ipak, moglo je lako da bude drugačije, jer je u jednom periodu Dmitrović razmišljao da li da nastavi da sanja dečački san! Imao je oko 10 godina kada je poželeo je da igra umesto da stoji između stativa, a čak je godinu dana igrao levog beka. Ipak, u jednom momentu je shvatio da igra nije za njega i da mu više odgovara da ima rukavice na rukama! 

Foto: Reuters

 

- U tom periodu sam bio debeljuškast. Visok, ali bucko. Bilo mi je teško da se krećem, nisam znao kuda idem. Promašivao sam mnogo. Došao bih na dva metra od gola, samo da gurnem loptu u gol i sve promašio - rekao je Dmitrović, koji je jedno vreme paralelno sa fudbalom trenirao i odbojku, ali upornost se isplatila, pa je sada na spisku Dragana Stojkovića za planetarnu smotru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija