• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

11:47

VELIKA ŠTETA! Neće moći cela Srbija da gleda poslednji pripremni meč Orlova!

printscreen

Fudbal

VELIKA ŠTETA! Neće moći cela Srbija da gleda poslednji pripremni meč Orlova!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije je u Bahreinu na mini pripremama pred Mundijal u Kataru, koji će početi u nedelju, 20. novembra

"Orlovi" će petak u Manami odigrati jedini pripremni meč pred početak Svetskog prvenstva. Duel počinje u 16.30, ali nažalost neće moći cela Srbija da gleda pulene selektora Dragan Stojkovića Piksija.

Foto: Starsportphoto

 

Utakmica će se se emitovati na kablovskoj televiziji (NovaS), pa tako veliki broj navijača u Srbiji neće moći da isprati poslednju proveru Orlova pred put u Katar. S druge strane, ne moraju da brinu kada se radi o Mundijalu, pošto će RTS prenositi sve utakmice sa Svetskog prvenstva. 

Srbija je u grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Prvi meč igra 24. novembra (20.00), rival je Brazil, četiri dana kasnije (11.00) sledi meč sa Kamerunom, a 2. decembra (20.00) susret sa Švajcarskom.

Foto: fss

 

Reprezentativci Srbije Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović biće spremni za utakmicu sa Brazilom na Mundijalu, poručuje bivši fudbaler i selektor Ljubinko Drulović

- Imamo dovoljno vremena do prve utakmice sa Brazilom. Neki igrači imaju male povrede koje su u fudbalu normalne. Poznajući karakter Vlahovića i Mitrovića, biće spremni za Brazil. Cela medicinska ekipa reprezentacije Srbije je svesna šta treba da radi i daće sve od sebe da igrači igraju za Srbiju na najbolji mogući način. Potrebno je još neko vreme da budu 100 odsto spremni. Mitrović i Vlahović treba još malo da se odmore, pa možda neće igrati protiv Bahreina, ali sigurno će biti spremni za prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu - rekao je Drulović u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija