• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

19.11.2022

21:24

KAKAV ŠOK! “Orlovi” i Brazilci već sutra oči u oči (VIDEO/FOTO)

Informer

Fudbal

KAKAV ŠOK! “Orlovi” i Brazilci već sutra oči u oči (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Taman kad smo se spremali da pohvalimo domaćina Svetskog prvenstva za savršenu organizaciju, za preciznost ravnu švajcarskim satovima, za nemačku disciplinu, za ogromnu ljubaznost i neopisivo gostoprimstvo, saznali smo da su napravili šokantan propust.

 

Reprezentativci Srbije i Brazila, koji bi po planu trebalo da odmere snage “tek” 24. novembra u prvom kolu G grupe Mundijala, naći će se već sutra oči u oči.

Foto: Informer

 

Brazilci i Srbi u isto vreme na istoj lokaciji

Doduše, neće to biti susret na terenu i borba za prve mundijalske bodove, već će se budući rivali zateći maltene u isto vreme u istom sportskom kompleksu, koji će im inače biti trening centar tokom trajanja turnira.

I ruku na srce, nije to nikakav propust organizatora, nego se sasvim slučajno dogodilo da su se od više ponuđenih lokacija za trening bazu i Srbi i Brazilci opredelili za istu.

Foto: informer

 

Reč je o Al Arabi sportskom kompleksu, koji sadrži nekoliko terena i prostire se na velikoj površini. Iznenađujuće je, međutim, da je “Grand Hamad” stadion na kojem će trenirati Nejmar i drugovi udaljen svega 50 metara vazdušnom linijom od drugog po veličini terena u istom kompleksu, a na njemu će u narednih petnaestak dana ili duže trenirati Piksijevi “orlovi”.

Špijuniranje

Brazilci će sutra izaći na teren oko 16.30 časova, a posle treninga, čije vreme trajanja nije unapred određeno, održaće na istom mestu i prvu konferenciju za medije. Južnoamerikanci neće stići da napuste kompleks Al Arabi, a tamo će stići srpski fudbaleri. Najpre da bi se od 17.30 na konferenciji dvojica njih obratili medijima, a onda i da bi od 18 odradili prvi trening u Dohi.

Foto: informer

 

Informer će, naravno, imati izveštača na licu mesta, pa ćemo možda svedočiti o neobičnom susretu četiri dana pre zakaznog dvoboja. Možda će iz jednog ili iz drugog tabora pokušati da pošalju špijune, dron ili će se već dosetiti nekog trećeg način da “provale” šta rival sprema za prvi meč na Svetskom prvenstvu.

Foto: informer

 

Kako sad stvari stoje, niko osim Piksija ne zna hoće li “orlovi” početi sa dva špica ili sa usamljenim Vlahovićem u napadu, a šuška se i o tome hoće li selektor Brazila Tite, u strahu od strašne navale srpskog tima, uigravati defanzivniju postavku od one u kojoj smo inače navikli da gledamo moćni Brazil.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija