• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2022

14:37 >> 16:04

OTVOREN MUNDIJAL! Sada su na redu utakmice!

Tanjug/AP

Fudbal

OTVOREN MUNDIJAL! Sada su na redu utakmice!

Podeli vest

Svečanom ceremonijom otvoren je Mundijal u Kataru

U Kataru će se 32. reprezentacije boriti za naslov prvaka, a titulu osvojenu 2018. godine u Rusiji brani Francuska.

Sve informacije sa lica mesta možete pratiti na našem specijalu Katar2022, ekskluzivne priče donosiće naš reporter sa lica mesta. Takođe, raspored svih utakmica možete da pratite OVDE.

UŽIVO

16.10 - Svetsko prvenstvo je zvanično otvoreno

15.50 - Poznati holivudski glumac jedan je od domaćina i voditelja ceremonije otvaranja Mundijala

Foto: Tanjug/AP

15.45 - Vatromet na otvaranju

 

 

15.40 - Legendarni fudbal Marsel Desai izneo je čuvenu "boginju" na teren!

 

 

 

 

14.37 - Ceremonija otvaranja će se održati na stadionu "Al Bajt" u gradu Al Kor, koji je udaljen oko 50 kilometara od glavnog grada Dohe. Spektakl možete da pratite na prvom kanalu RTS-a. Na ovom velelepnom zdanju biće odigrane još četiri utakmice grupne faze. Igraće se i po jedan duel osmine finala, četvrtine finala i polufinala.Ovo moderno zdanje će spolja podsećati na šator, svojstven nomadskim narodima Katara. Ima kapacitet 60.000 mesta, a posle završetka Mundijala gornji deo stadiona biće demontiran, a stolice će biti podeljene državama u razvoju.

 

Foto: reuters

 

Foto: AP/Photo

Al Bajt stadion

 

14.37- Grupna faza Mundijala u Kataru igraće se od 20. novembra do 3. decembra. Osmina finala na rasporedu je od 3. do 6. decembra, četvrtfinale je 9. i 10. decembra, a polufinala 13. i 14.

Meč za treće mesto je 17. a veliko finale 18. decembra  na stadionu Lusail, 15 kilometara severno od Dohe.

 

 

14.35 - Reprezentacije Srbije je u grupi G sa Brazilom,  Kamerunom i Švajcarskom. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija igraće u grupi protiv Brazila 24. novembra, zatim protiv Kameruna četiri dana kasnije i 2. decembra sa Švajcarskom. 

14.35 - Pratite uz Informer.rs spektakularnu ceremoniju otvaranja Svetskog prvenstva u Kataru!

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija