• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

09:00

MOGU LI ORLOVI KAO SAUDIJSKA ARABIJA? Legendarni srpski trener PROGNOZIRA šanse Srbije protiv Brazila!

Pedja Milosavljević

Fudbal

MOGU LI ORLOVI KAO SAUDIJSKA ARABIJA? Legendarni srpski trener PROGNOZIRA šanse Srbije protiv Brazila!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas prvi meč na Mundijalu protiv selekcije Brazila (20, RTS, TV Arena sport), a iskusni stručnjak Milorad Kosanović smatra da "orlovi" i ako izgube, nisu bez šansi da prođu grupu

Početak Svetskog prvenstva doneo je nekoliko iznenađenja, pa su se već na startu takmičenja "okliznuli" veliki favoriti poput Argentine i Nemačke, protiv Saudijske Arabije, odnosno, Japana.

Prema Kosanovićevim rečima to ne treba da čudi, kao i da će iznenađenja biti još više, jer se to dešava na svakom Mundijalu.

- Imate 32 ekipe jako približnog kvaliteta. Pogotovo, obzirom na novi trend igre, još ga nisu svi savladali kako treba. To su uspeli, recimo, Francuska, Engleska i Španija koji su zablistali na startu - rekao je Milorad Kosanović za "Informer" i nastavio:

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Svi igrači iz afričkih država su vodeći u svojim evropskim klubovima. Biće tu jako fenomenalnih i efikasnih, ali i dosadnih i utakmica koje vas uspavljuju. U fudbalu nikada nije moglo da bude bez iznenađenja.

TRIO POKAZAO NAJVIŠE

Izdvojio je nekadašnji trener Crvene zvezde i pojedine favorite.

- Englezi, Španci i Francuzi su na startu pokazali najviše, Iran je igrao lepo protiv Engleske, ali u završnici katastrofalno. Sautgejtov tim je najbolji primer kako se igra u završnici i na 30 metara, moraju mnogo da uče. Sa druge strane, u grupnoj fazi neće biti dozvoljeno mnogo kikseva, Argentinci i Nemci su već u problemu, jer ih svaki sledeći može koštati eliminacije sa Svetskog prvenstva.

Foto: Tanjug

Milorad Kosanović

TREBA SE NADATI

O prvom ispitu Piksijevih "orlova", Kosanović kaže:

- Videćemo na šta će Brazil ličiti protiv nas. Jako je bitno ne izgubiti prvu utakmicu, međutim, ako se to i dogodi nije smak sveta. Imamo još dva meča, sa rivalima koje možemo da pobedimo. Nisam nikad igrao sportsku prognozu, ko bi rekao da će Argentina izgubiti... Bitno je šta Brazil može u tom trenutku, treba se nadati, želeti, motiva nam ne nedostaje. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu.

Među navijačima Srbije vladaju nikad veća očekivanja.

- Euforija je dobra kad se vidi kod navijača, ali može da izazove kontraefekat. Daj Bože da sve bude kako treba, ali i ako izgubimo, ponavljam, nije kraj prvenstva, predstoje mečevi sa Kamerunom i Švajcarskom - istakao je Milorad Kosanović za "Informer".

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija