• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.11.2022

07:20

SUDIJE POKRALE KANADU, TREBALO BI IH POSLATI KUĆI!  Hrvat ogorčen odlukom arbitra na Mundijalu!

printscreen

Fudbal

SUDIJE POKRALE KANADU, TREBALO BI IH POSLATI KUĆI! Hrvat ogorčen odlukom arbitra na Mundijalu!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Kanade poražena je u meču prvog kola Mundijala od Belgije rezultatom 1:0

Sjajnu igru je pokazala Kanada na ovom meču, ipak Belgija je izašla kao pobednik sa minimalnim rezultatom

U jednom momentu po mišljenju mnogih fudbalskih fanova Jani Sikvaze je napravio veliku grešku.

Eden Azar Azar "asistirao" igraču Kanade, a ovaj potom i očigledno oboren u kaznenom prostorum ipak umesto penala dosuđena je nedozvoljena pozicija.

Ova sudijska odluka nije promakla nekadašnjem fudbaleru Jošku Jeličiću, stručnom konsultantnu na HRT

- Očekujem da će glavni sudija Sikazve i ovaj Soto iz Venecuele u VAR sobi na poluvremenu krenuti svojim kućama. Dva čista kaznena udarca nisu svirana Kanadi. Prva situacija je gde je igraču Kanade dodao igrač Belgije, a označen je ofsajd. Druga situacija je ovo saplitanje - rekao je bivši hrvatski fudbaler, u neverici šta je gledao.

Inače, glavni sudija utakmice, Zambijac Dženi Sikazve, postao je globalno poznat nakon bizarne situacije na prošlogodišnjem Afričkom kupu nacija, kada je svirao kraj meča pet minuta pre isteka regularnog vremena predvienog za odigravanje utakmice.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija