• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

24.11.2022

23:30

NEMA PLAKANJA, JOŠ UVEK SE MI PITAMO! Mitrović BODRI saigrače! Imao je jasnu PORUKU ZA SVE!

Tanjug/AP

Fudbal

NEMA PLAKANJA, JOŠ UVEK SE MI PITAMO! Mitrović BODRI saigrače! Imao je jasnu PORUKU ZA SVE!

Podeli vest

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović rekao je da žali zbog lošeg rezultata, ali da ekipa neće pasti već da će u naredna dva kola pokušati da izbori plasman u nokaut fazu takmičenja

- Nije se završilo kako smo želeli, izgubili smo. Sigurno da smo razočarani, nismo ostvarili pobedu, ali idemo dalje. Pred nama su dve utakmice - rekao je Mitrović posle meča, a potom nastavio. 

- Ne treba da plačemo sada. Naravno da nam nije palo samopouzdanje. Na prošlom Mundijalu smo dobili prvu utakmicu pa nismo prošli dalje. Još uvek se mi pitamo, sve zavisi od nas. Ima vremena da se oporavimo, analiziramo rivala i spremimo se što bolje za narednu utakmicu. 

Foto: printscreen

 

Rekao je Mitrović da je falilo agresivnosti u igri Srbije u odnosu na neke prethodne utakmice. 

- Još uvek je rano za analize, ali falilo nam je agresivnosti. Pali smo pred kraj prvog poluvremena. Gubili smo lopte koje ne bi smeli, gol je visio u vazduhu, nismo uspeli da se izdignemo. Imali smo "polušanse", ali nismo bili agresivni kao što umemo da budemo - objasnio je napadač Srbije. 

Naredni rival je Kamerun?

- Gledali smo utakmicu, bila je čvrsta utakmica. Ne toliko lepa, ali... Nema šta, idemo dalje! Želimo pobedu protiv Kameruna, videćemo. Zavisi i od drugih rezultata. Izgubili su i oni, ali i da nisu išli bi na pobedu. Ne znam da li su najslabiji u grupi, fizički možda, ali taktički ne znam. Sigurno je da će biti lakše. Kamerun je čvrsta ekipa, mnogo trče, igraju rizično, možemo da igramo - kazao je Mitrović. 

Foto: Tanjug/AP

Rekao je selektor Srbije na konferenciji za medije da udarne igle naše reprezentacije nisu zdrave. Mitrović ističe da je zdrav, ali da nije fizički na maksimumu budući da poslednjih mesec dana nije igrao zbog povrede. 

- Zdrav sam, čim sam ovde to znači da sam zdrav. Nisam najbolji fizički. Mi napadači nismo pritiskali loptu, to je posledica toga što nismo mnogo igrali. Tračli jesmo, ali smo pali fizički. Poslednjih mesec dana nismo mnogo igrali ni ja ni Vlahović, a falio je i Kostić. Sigurno! Nismo imali dobar pritisak, povlačili smo se sve dublje - dodao je golgeter Orlova, a potom rekao da očekuje mnogo drugačiju utakmicu protiv Kameruna. 

- Dosta je četiri dana, biće potpuno drugačija utakmica. Brazil je bio zaslužan za to što smo pali. Videli ste klupu, menjaju sve vreme, a ritam ostaje isti. Ne oseća se razlika kada naprave izmenu. To je jedna od najboljih ekipa na svetu. Poraz je bolan, ali naredne dve sve zavisi od nas. Videli smo da Brazil ima veliki kvalitet, falio je završni pas i bezobrazluk koji inače imamo - podvukao je Mitrović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 1 godinu

Ko i dalje veruje u ovakve budalaštine...? Dobri su samo u svojim klubovima i tokom kvalifikacija kada treba da se 'pokažu i prikažu' nama naivčinama koji ih gledamo, pratimo i bodrimo kao i svojim menadžerima i poslodavcima...čim nastupi nešto ozbiljnije poput SP ili EP - beri kožu na šiljak, pucanje po svim šavovima zbog ovih ili onih razloga i tako već 50 godina unazad, ništa se nije promenilo niti će se promeniti...uvek se biva jak na rečima a kad dođe stani-pani...prc! Jadno i čemerno, ali istinito...takvi su, šta više reći.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija