• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

06:53

SRBIN KRVAV NAPUSTIO TEREN! Brazilci razbili glavu Pavloviću (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SRBIN KRVAV NAPUSTIO TEREN! Brazilci razbili glavu Pavloviću (VIDEO)

Podeli vest

Defanzivac Srbije Strahinja Pavlović pustio je krv za reprezentaciju tokom utakmice sa Brazilom (2:0)

Brazilci  su bili bezobrazni,  nemilosrdni prema našim igračima. Tukli su ih kako su stigli, a sudija se pravio lud.

Tako je u jednom trenutku Pavlović završio na zemlji obliven krvlju. Krvario je naš defanzivac pred kraj utakmice, kada je posle jednog grubog starta Brazilaca završio na travi.

Bivši igrač Partizana je ustao krvave glave, očigledno mu je krenula krv iz nosa, ali je imao i ogrebotine po licu.

 

 

Selekcija Brazila pokazala zašto slovi za jednog od favorita za osvajanje Svetskog prvenstva. Pavlović je prvu grešku na meču platio žutim kartonom već u šestom minutu. Pod tim opterećenjom je bilo teško da odigra ceo meč. Uprkos svemu imao je neke sprektakualrne intervencije poput klizećege starta u poslednjem momentu u 53. minutu, pa jednu lavom...

- Ostaje žal što u drugom poluvremenu nismo bili na nivou. Brazil je pokazao sve svoje kvalitete i zbog čega su favoriti za titulu. Ne treba mnogo da razmišljamo o porazu već da se okrenemo narednim utakmicama koje su veoma bitne. Moramo da damo maksimum da pobedimo i prođemo grupnu fazu - rekao je Milenković, a potom rekao da Srbija mora da gleda samo sebe.  

Foto: Pedja Milosavljević

 

- Ne očekujem ništa od Brazila, moramo da gledamo samo sebe i da razmišljamo da sve zavisi od nas. Treba da se skoncentrišemo na naredne dve utakmice. Gledali smo Švajcarsku i Kamerun. Teška je grupa, ali ako budemo pravi kao što smo bili u prethodnom period mislim da ćemo ostvariti ciljeve. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hogar

pre 1 godinu

Jao oooo breeee!!!!!! Srbe razbiše svi...od Albanaca do Brazilaca???

vuk

pre 1 godinu

nije sramota izgubiti od brazila...ali je sramota igrati a ne trcati...sramota je igrati i misliti da se svi boje srbije...a niko se ne boji srbije...realno za sve su krivi beogradski mediji koji lazima daduvaju ocekivanja

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija