• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2022

19:48

ZA NJEGA JE MUNDIJAL ZAVRŠEN! Slavni fudbaler ŽELEO da objavi KRAJ KARIJERE! Evo zbog čega se PREDOMISLIO!

Tanjug

Fudbal

ZA NJEGA JE MUNDIJAL ZAVRŠEN! Slavni fudbaler ŽELEO da objavi KRAJ KARIJERE! Evo zbog čega se PREDOMISLIO!

Podeli vest

Reprezentacija Francuske je na premijeri savladala Australiju sa ubedljivih 4:1, ali su svetski šampioni skupo platili pobedu nad Sokerosima

U tom meču Lukas Ernandez je zaradio povredu, zbog koje je završio Mundijal u Kataru!

Ono što je, međutim, šokiralo planetu jeste saznanje da je levi bek minhenskog Bajerna želeo da posle te povrede završi igračku karijeru u 27. godini!

Najskuplji fudbaler u istoriji Bajern Minhena i Bundeslige - 2019. plaćen Atletiko Madridu 80.000.000 evra - po pisanju Lekipa frustriran situacijom razmišljao je prestranku bavljenja fudbalom. Ne samo kada je u pitanju reprezentacija, već uopšte.

Međutim, posle uspešno obavljene operacije, Ernandez je promenio mišljenje i okrenuo se pozitivnim razmišljanjima. Čak je u šali poručio saigračima iz nacionalnog tima da će konkurisati za mesto u ekipi kada dođu do finala.

Nema sumnje da defanzivac Galskih petlova, ako šampion sveta stigne do odlučujućeg meča za odbranu titule, neće tako brzo na teren, ali je dobra vest da je depresivna faza brzo prošla.

Lukas Ernandez je tokom karijere upisao 33 meča za A reprezentaciju Francuske, s kojom je 2018. osvojio Mundijal, a 2021. Ligu nacija. Za Bajern je dosad sakupio 107 nastupa, a za Atletiko Madrid, u čijoj školi je i ponikao, 110.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija