• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.11.2022

18:07

PRESTANITE SA GRUBIM FAULOVIMA NAD NEJMAROM! Selektor Brazila poručio: TO MORA DA PRESTANE!

printscreen

Fudbal

PRESTANITE SA GRUBIM FAULOVIMA NAD NEJMAROM! Selektor Brazila poručio: TO MORA DA PRESTANE!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Tite apelovao je na protivničke igrače da prestanu sa grubim faulovima nad Nejmarom, prenosi "Bi-Bi-Si (BBC)"

Nejmar se povredio na meču sa Srbijom u prvom kolu grupe G na Svetkom prvenstvu u Kataru.

Brazil je pobedio 2:0, ali je Nejmar morao da zbog povrede izađe iz igre u 80. minutu.

Nejmar će zbog povrede skočnog zgloba da propusti dva preostala meča Brazila u grupnoj fazi SP protiv Švajcarske i Kameruna.

- Ako svi zajedno želimo da slavimo fudbal i da u njemu uživamo, onda moramo da obratimo pažnju na ovakve prekršaje. Neki igrači su fokusirani na tačno određenje igrače i onda se dese ovakve povrede. To mora da prestane, jer to nije fudbal - rekao je Tite.

"Bi-Bi-Si" podseća da je Nejmar devet puta fauliran na meču protiv Srbije.

- Verujem da će Nejmar i Danilo igrati na ovom Mundijalu, ali više od toga ne mogu da kažem. Oba fudbalera su bolje nego što su bili posle meča sa Srbijom. Optimisti smo oko njihovih nastupa u nokaut fazi SP u Kataru - dodao je selektor Brazila.

Brazil će sutra u drugom kolu grupe G igrati sa Švajcarskom, a u petak će se "karioke" sastati sa Kamerunom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlafo

pre 1 godinu

Samo kad bi on smanjijo malo foliranje ( za nekih 90% ) nebi ga niko fauliro,mislim da nepostoi veci folirant u profesijonalnom fudbal.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija