• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2022

12:13 >> 12:14

EVO GA IGRAČ OD STO MILIONA! Brutalna statistika SERGEJA protiv Kameruna! Boljeg na SVETU nema!

Tanjug/AP

Fudbal

EVO GA IGRAČ OD STO MILIONA! Brutalna statistika SERGEJA protiv Kameruna! Boljeg na SVETU nema!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić zabeležio je brutalnu statistiku u prvom poluvremenu

Bio je Sergej Milinković-Savić meta kritika nakon poraza od Brazila budući da nije imao svoje veče. Reakcije navijača bile su razumne, ali je utisak da je novinarsko pitanje postavljeno na konferenciji za medije bilo previše kada je u podgrugljivom kontekstu PR naše reprezentacije pitan gde je i zašto nije došao Sergej Milinković Savić "igrač od sto miliona". 

Evo ga! 

Srpski vezista nije se preterano obazirao na negativne komentare, a već danas stigao je brutalan odgovor. Svima! SMS odigrao je brutalnih 45 minuta protiv Kameruna, možda i najbolje poluvreme jednog igrača u dosadašnjem delu Mundijala. 

 

 

Naime, engleski analitičar je putem svog Tviter naloga podelio statistiku srpskog reprezentativca, a brojke, iako umeju da pogreše, ovoga puta pokazuju perfekciju. 

SMS je dobio svaki duel, imao je sto odsto uspešnosti driblinga, na sve to 15 uspešnih dodavanja, deset duela, 3/3 uklizavanja, dva driblinga, ukradenu loptu i povrh svega spektakularan gol! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija