• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

07:42

OŠTRE REAKCIJE NAVIJAČA POSLE TRAGIČNOG REMIJA! Poslali su jasnu poruku Orlovima pred borbu sa Švajcarcima!

Predrag Milosavljević

Fudbal

OŠTRE REAKCIJE NAVIJAČA POSLE TRAGIČNOG REMIJA! Poslali su jasnu poruku Orlovima pred borbu sa Švajcarcima!

Podeli vest

Srbija gubila od Kameruna, pa okrenula na 3:1 i onda na neobjašnjiv način ispustila pobedu (3:3), pa sada u poslednjem kolu "orlovi" moraju da savladaju Švajcarsku da bi prošli dalje

Golove za naš tim postigli su Strahinja Pavlović u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, Milinković-Savić dva minuta kasnije i Aleksandar Mitrović u 53. minutu, što je bio njegov sedmi gol u poslednjih šest utakmica za nacionalni tim.

Za afričku selekciju pogotke su postigli Žan-Šarl Kasteleto u 29, Vensan Abubakar u 63. minutu i Erik Maksim Čupo-Moting u 66. minutu.

Navijači su posle remija bili van sebe, nisu mogli da veruju šta su uradili i kako su prokockali dva gola prednosti puleni selektora Dragana Stojkovića. Kao što su mnogi predviđali nakon žreba, odluka će pasti u poseldnjem kolum, u petak, kada Srbija od 20 časova igra sa Švajcarskom.

Imali su navijači šta da kažu Orlovim, šta da zamere, ali i dalje veruju u njih, veruju da mogu da odigraju najbolje kada je najpotrebnije, kao što su usred Lisabona protiv Portugala, ili protiv Norveške...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Srbiji u preostalih 90 minuta grupne faze ne odgovara apsolutno ništa osim pobede, pa će i selektoru i igračima biti sasvim jednostavno da izaberu taktiku, formaciju, sastav, ali i s kakvim stavom treba da izađu na teren.

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija