• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2022

08:31

HRVATI NISU MOGLI ČUDU DA SE NAČUDE: Srbija je odigrala najluđu utakmicu, blizu ispadanja sa Mundijala

Predrag Milosavljević

Fudbal

HRVATI NISU MOGLI ČUDU DA SE NAČUDE: Srbija je odigrala najluđu utakmicu, blizu ispadanja sa Mundijala

Podeli vest

Meč Srbije i Kameruna je u fokusu svih svetskih medija, a u Hrvatskoj nisu mogli čudu da se načude kako su Orlovi na kraju remizirali 3:3, iako su vodili 3:1

Bio je to najspektakularniji meč dosadašnjeg dela Mundijala. Srbija je gubila, pa vodila 3:1, a na kraju primila dva gola za dva minuta i odigrala  3:3 (2:1) protiv Kameruna u meču drugog kola G grupe Svetskog prvenstva u Kataru.

Golove za naš tim postigli su Strahinja Pavlović u prvom minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, Milinković-Savić dva minuta kasnije i Aleksandar Mitrović u 53. minutu, što je bio njegov sedmi gol u poslednjih šest utakmica za nacionalni tim. Za afričku selekciju pogotke su postigli Žan-Šarl Kasteleto u 29, Vensan Abubakar u 63. minutu i Erik Maksim Čupo-Moting u 66. minutu.

 

Jutarnji piše da je Srbija u najluđoj utakmici Mundijala prosula dva gola prednosti i stigla na rub ispadanja, što ističe i Index.

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Na kraju je Srbija bila bliža pobedi, a najveću šansu imao je Mitrović u 89. minutu - piše između ostalog Index.

- Pobedi li Kamerun reprezentaciju Brazila, a Srbija bude bolja od Švajcarske, o mestu u osmini finala Svetskog prvenstva odlučivače gol-razlika jer bi Kamerun i Srbija bili bodovno izjednačeni. Kamerun (3:4) trenutno ima bolju razliku golova od Srbije (3:5), a to je stavka koja će se gledati u slučaju jednakog broja bodova. Srbija za prolaz među 16 ne samo da mora da pobediti Švajcarsku već to mora da uradi s ubedljivom razlikom golova od eventualne pobede Kameruna protiv Brazila - piše Index. 

 

 

Na 24 sata tvrde da Srbija posle remija sa Kamerunom zavisi samo od svog učinka.

Standings provided by Sofascore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Argus

pre 1 godinu

Prvo, i najvažnije je šta kažu Hrvati, i šta misle Hrvati. :))) Kakav KOMPLEKS i kakva patologija. To če se jednog dana izučavati u svjetskim znanstvenim krugovima. Ovakav kompleks od nekoga kao što je srpski od Hrvata još nikad nije viđen. Apsolutno SVE se mjeri i gleda prema Hrvatima i Hrvatskoj. Tako je to kad si opčinjen i opsjednut nekim boljim od sebe. Nekim kome se zapravo diviš, a to (nespješno) pokušavaš prikriti "mržnjom", i kome se očajnički pokušavaš približiti na sve moguče načine. Naravno ,bez IKAKVE šanse. :))

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija