• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2022

19:40

SRAMNA PROVOKACIJA HRVATA! Prozivao je Orlove u Rusiji! Sada je to PONOVO URADIO! "Hrvatska je sila, a oni možda idu kući"

AP foto

Fudbal

SRAMNA PROVOKACIJA HRVATA! Prozivao je Orlove u Rusiji! Sada je to PONOVO URADIO! "Hrvatska je sila, a oni možda idu kući"

Podeli vest

Džo Šimunić opet provocira navijače Srbije i Piksijeve izabranike, već je to radio pre osam godina

Bivši hrvatski reprezentativac Josip Šimunić ostao je upamćen u Srbiji po zlu zbog dvomeča iz kvalifikacija za Mundijal 2014. godine, kada je Džo poslao provokatorsku poruku "orlovima".

Razlog za sramni stav Šimunića, bile su izjave srpskih fudbalera u medijima pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji.

Sada je otišao korak dalje u provokacijama naše selekcije i prozvao Srbiju, veličajući hrvatske reprezentativce.

Komentarisao je dva nesrećno primljena gola Piksijevih izabranika protiv Kameruna iz kontre i na to kako su mediji stvorili atmosferu kao da je trofej zagarantovan.

- Prosto mi je neverovatno za Srbiju da vodiš 3:1 protiv Kameruna i da primiš dva gola tako što stojiš visoko. Njihovi mediji znaju da preteruju. Stavili su pre Brazila "hajde pobedite ove klovnove". To je Brazil. Oni su ih dizali, govorili da su ovo, ono. Sada ih zapinju da se vrate kući - pričali su u studiju Delač i Šimunić.

Posle svega, bivši reprezentativac je poslao poruku koja će iznervirati sve navijače "orlova".

- Srbi su rekli da će biti prvaci sveta. Zato je Hrvatska sila, a oni idu kući možda - nije propustio priliku da provocira Šimunić.

Foto: AP Photo/Francisco Seco

 

Džo je mišljenja da su "orlovi" prebrzo poleteli i da ne poseduju dovoljno iskustva igre na najvišem nivou, ali se u razgovoru za Večernji list podsetio baš tog prekršaja nad Sulejmanijem kada je prekinuo kontru i dobio direktan crveni karton od Feliksa Briha, koji je, začudo, sudio i tu utakmicu srpske reprezentacije.

- Bilo pa prošlo. Nisam se nikada posle čuo sa njim. Važno je da smo mi prošli na Svetsko prvenstvo. Ja sam dao sve od sebe kažete? Ne, svi su tada baš dali sve - rekao je Šimunić, koji je danas selektor U19 tima Hrvatske.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17