• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.12.2022

08:01

SRBIJA JE NA NOGAMA, DOŠAO JE I TAJ DAN! ORLOVI, SAD SE POKAŽITE!

Ilustracija

Fudbal

SRBIJA JE NA NOGAMA, DOŠAO JE I TAJ DAN! ORLOVI, SAD SE POKAŽITE!

Podeli vest

Gotovo da nema ljubitelja fudbala u našoj zemlji koji od kada je ovog petka otvorio oči nije kao "na iglama" i pun euforije pred večerašnji, odlučujući meč Srbije na Mundijalu

Što se tiče grupe G koja je nama i najbitnija situacija je sledeća: Brazil je obezbedio plasman u osminu finala, a za drugo mesto boriće se Srbija, Švajcarska i Kamerun. 

Meč odluke je pred nama, Srbiji odgovara samo pobeda, a na konferenciji uoči meča govorili su selektor Dragan Stojković i najbolji napadač u istoriji naše reprezentacije Aleksandar Mitrović.

Foto: Predrag Milosavljević

 

- Ne možete da pobedite ako ne napadate! Naše opredeljenje je da igramo napadački fudbal, ali da ne zaboravljamo da se branimo. Znamo da je Švajcarska dobro organizovana ekipa, koja jako dobro zna da se brani, ima devetoricu igrača u malom prostoru, teško je probiti njene linije odbrane. Međutim, fudbal je igra strpljenja, inteligencije, driblinga. Mnogo faktora može da odluči. Da biste pobedili, morate da napadate - poručio je Stojković.

I to je poenta svega! Orlovi, samo hrabro i u napad! Vreme je da dokažete da ste najjači kada je napotrebnije i da budete oni naši heroji iz kvalifikacija! 

Foto: Predrag Milosavljević

 

Ono što je sigurno je da reprezentacija sa afričkog kontinenta ima najteži posao jer u poslednjem kolu igra sa favoritom i sasvim sigurno najkvalitetnijom reprezentacijom u grupi - Brazilom. 

Karioke su pobedile "orlove" 2:0, Švajcarsku 1:0 i sigurno je da su i bez najveće zvezde tima Nejmara superfavoriti.

Više od 24 godina naša reprezentacija nije prošla nokaut fazu Svetskog prvenstva. Orlovi, kucnuo je ćas!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iskreno

pre 1 godinu

najbolje da se izclanimo iz fife da nas ne brukaju vise pred svetom!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17