• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2022

09:09

VLAHOVIĆ ISPISAO ISTORIJU! Golčina na mundijalskom DEBIJU!

Tanjug/AP

Fudbal

VLAHOVIĆ ISPISAO ISTORIJU! Golčina na mundijalskom DEBIJU!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović postigao je prvi gol u karijeri na Svetskim prvenstvima

Ostavio je Dušan Vlahović solidan utisak na Mundijalu u Kataru, ali ostaje žal što as Juventusa nije na Svetsko prvenstvo došao potpuno spreman. Povreda je mučila srpskog golgetera mesecima pre najveće fudbalske smotre, a posledice toga osetile su se u njegovoj minutaži. 

Vlahović je mečeve sa Brazilom i Kamerunom počeo na klupi, a protiv Švajcarske našao se u startnoj postavi. Samo 35 minuta bilo mu je dovoljno za prvenac na Mundijalima i to na svom derbiju u startnoj postavi. 

Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac tim golom postao je tek treći u istoriji našeg nacionalnog tima koji je na svom debiju u startnoj postavi na Mundijalu postao strelac. Prethodno je to pošlo za rukom Nikoli Žigiću i Saši Iliću na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj. 

Kao što smo napomenuli, Vlahović je na Mundijal došao rovit, a posledice toga osetile su se na svakom meču. Protiv Brazila u igru je ušao tek u drugom poluvremenu, meč sa Kamerunom gledao je sa klupe, dok je protiv Švajcaraca odigrao tek nešto više od 45 minuta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija