• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2022

08:49

JAKINA PITALI O SUKOBU MILENKOVIĆA I DŽAKE! Evo šta je poručio selektor Švajcaraca!

Predrag Milosavljević

Fudbal

JAKINA PITALI O SUKOBU MILENKOVIĆA I DŽAKE! Evo šta je poručio selektor Švajcaraca!

Podeli vest

Nakon pobede nad Srbijom, fudbalska reprezentacija Švajcarske sastaje se sa Portugalom (20:00) u meču osmine finala na Svetskom prvenstvu u fudbalu

Selektor Švajcaraca Murat Jakin je pred ovaj duel istakao da je njegova ekipa spremna da ispiše nove stranice istorije.

- Svi su fit, spremni smo. Igrači su se oporavili i oni koji su bili bolesni su u timu. Jedva čekamo utakmicu. Velika je prilika da napravimo istoriju za Švajcarsku. Videli smo koliko su Švajcarci euforični zbog Svetskog kupa i voleli bismo da navijačima damo još jedan meč barem da uživaju. Jaki smo kao tim, a znamo da Ronaldo može da sve promeni u jednom meču. Moramo da ga sprečimo da dobije potreban prostor. Međutim ne planiramo posebno da ga markiramo - rekao je selektor poslednjeg rivala Srbije na Mundijalu!

Foto: Predrag Milosavljević

 

Jakina su na konferenciji pitali i za sukob Nikole Milenkovića i Granita Džake na utakmici Srbija – Švajcarska u grupnoj fazi.

- Trener sam koji gleda napred. Prošlost je prošlost. Ne treba o tome da pričamo. Ljudi su već pisali o tome i rekli su dosta. Bilo je emotivno. Da, bio je poseban meč. I da mi smo dobili. Emocije su možda i potrebne u takvoj utakmici. Mislim da bi bilo čudno da nije bilo emocija. Sada smo potpuno fokusirani na Portugal - kazao je Jakin.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija