• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2022

10:51

OČAJNICI, LICEMERI... NE GRIZITE RUKU KOJA VAS HRANI! Javila se Ronaldova sestra i besna je!

reuters

Fudbal

OČAJNICI, LICEMERI... NE GRIZITE RUKU KOJA VAS HRANI! Javila se Ronaldova sestra i besna je!

Podeli vest

Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda, kritikovala je selektora Portugala Fernanda Santoša, a javila se i sestra jednog od najboljih igrača ikada

Kristijano Ronaldo propustio je trening Portugala sa igračima koji protiv Švajcarske nisu bili u početnoj postavi. Umesto toga, Portugalac je insistirao na tome da odmah krene s vežbama u teretani, kao i svi ostali prvotimci.

Portugal je pre dva dana sa 6:1 razmontirao Švajcarsku u osmini finala, a Ronaldo je većinu utakmice odgledao s klupe. Meč je počeo 21-godišnji napadač Benfike Gonzalo Ramos, koji je postigao tri gola i namestio jedan.

Ronaldo je već danima na udaru kritika, u njegovu odbranu prvo je stala devojka Georgina, pa sestra sestra Elma Aveiro. Ona je na Instagramu objavila fotografiju Ronalda koga su fotografi opkolili dok sedi na klupi. 

- Zamolila bih očajnike i licemere da ne govore s**nja o mom bratu. Ne grizite ruku koja vas hrani. Podržavajte Portugal ma ko god igrao. Portugal je ekipa, nije samo Ronaldo. Čestitke ekipi,  selektoru, a posebno Ronaldu. On će biti večan, nikad nemojte da zaboravite  šta je uradio i šta će još da uradi. Ponosna sam na tebe, na sve što jesi i što predstavljaš u ovom svetu. Ostani kakav jesi - napisala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elma Aveiro (@elma_oficial)

 

Foto: reuters

 

Kristijano je dobio tek dvadesetak minuta na terenu, pa je lepa Georgina bila besna na selektora i oglasila se na Instagramu.

Čestitamo Portugalu, 11 igrača pevalo je himnu i išlo ka ciljevima. Kakva šteta što nismo mogli da uživamo u najboljem igraču sveta tokom 90 minuta. Navijači ne prestaju da traže i uzvikuju njegovo ime. Nadam se da će Bog i vaš dragi prijatelj Fernando nastaviti ruku pod ruku i učiniti da to doživimo još jednu noć - napisala je Georgina.

Portugal u četvrtfinalu Mundijala igra sa Marokom u subotu od 16 časova (RTS, Arena).

SVETSKO PRVENSTVO

Petak

Hrvatska - Brazil 16.00
Holandija - Argentina 20.00


Subota 

Maroko - Portugal 16.00
Engleska - Francuska 20.000

Bonus video

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija