• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

11:04

BENZEMA SPREMA OSVETU! Pokazaće mu SAMO TAKO za poniženje! Biće to pravi spektakl, BRUJAĆE SVET!

reuters

Fudbal

BENZEMA SPREMA OSVETU! Pokazaće mu SAMO TAKO za poniženje! Biće to pravi spektakl, BRUJAĆE SVET!

Podeli vest

Karim Benzema se nedavno oprostio od reprezentacije Francuske nakon što nije igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru iako je s ekipom otputovao u Dohu, ali čini se da nije bio povređen kako je izgledalo već da je zbog sukoba s Didijeom Dešanom na kraju odstranjen iz tima.

Ipak, Benzema je spremio svoju "osvetu" za selektora Trikolora.

Benzema je bio na spisku Dešana za Mundijal u Kataru i otputovao je s ekipom u Dohu gde je odradio nekoliko treninga, ali pred sam početak turnira objavio je na Instagramu da zbog povrede napušta kamp reprezentacije i da neće igrati na Svetskom prvenstvu.

Prve sumnje da tu nešto ne štima kako treba pojavile su se desetak dana kasnije kada se Benzema pojavio na treningu Real Madrida i sasvim normalno je trenirao bez ikakvih problema s povredom.

Foto: REUTERS/Molly Darlington

To je otvorilo mnoge teme, a posebno kada je Benzema objavio da više neće igrati u dresu reprezentacije Francuske i svima je bilo jasno da se tu nešto dešava.

Mnogi smatraju da je Benzema imao sukob s Dešanom koji je eskalirao u Dohi zbog čega je on i otišao iz Katara. Ništa od toga nije potvrđeno, ali jasno je svima da odnos Benzeme i Dešana uopšte nije dobar.

Španski mediji objavili su da je Benzema izuzetno motivisan pred nastavak sezone i da želi da pokaže Dešanu zbog čega je on najbolji igrač sveta i kakvu grešku je napravio s njim u Kataru.

Foto: reuters

To je potvrdio i madridski AS koji je objavio nove informacije oko Benzeme, a do kojih su došli iz izvora bliskih kraljevskom klubu.

AS je objavio da su i u Realu iznenađeni koliko je motivisan Benzema i kojim tempom trenira, i da je svima jasno da ima u sebi neki bes i ljutnju koju želi da izbaci na fudbalskom terenu.

- Pošto ga je Dešan odstranio iz ekipe on se trudi i bori na treninzima više od svih igrača. Svi u Realu su iznenađeni time jer odavno neko nije bio tako motivisan za rad. Radi dosta više u teretani i vidi se na njemu da ima tu neku ljutnju u sebi - rekao je izvor blizak Realu za AS i dodao.

- On je drugačija osoba nego što je bio pre odlaska u Katar s reprezentacijom. Ovako motivisan za dokazivanje nikada nije bio. Svima je jasno da mu se nešto desilo i da je itekako 'gladan' pred nastavak sezone. Znamo svi da je Dešan to izazvao, a u klubu su mu zahvalni što je u Benzemi probudio zver. Verujte sprema se za osvetu i to će biti pravi spektakl.

- Želi da pokaže Dešanu da je pogrešio što ga je izbacio iz tima i tako ga ponizio. Za njega više nikada neće igrati to je sigurno. Šteta je što je tek tako odbacio takvog napadača.

Benzemu ćemo na terenu gledati već u petak kada Real Madrid gostuje Valjadolidu u prvom kolu drugog dela sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija