• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2022

12:52

NIKADA TO NEĆU SVARITI! Prvi strelac Mundijala ne može da prežali finale! Argentinci NOĆNA MORA!

print

Fudbal

NIKADA TO NEĆU SVARITI! Prvi strelac Mundijala ne može da prežali finale! Argentinci NOĆNA MORA!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je da nikada neće moći da svari poraz Francuske u finalu Svetskog prvenstva od Argentine posle jedanaesteraca.

- Mislim da to nikada neću svariti - rekao je Mbape novinarima posle utakmice protiv Strazbura.

Pari Sen Žermen je pobedio Strazbur sa 2:1, a Mbape je postigao pobedonosni gol u petom minutu nadoknade iz jedanaesterca.

On je sa Francuskom igrao u finalu nedavno završenog Svetskog prvenstva, u kome njegova ekipa nije uspela da odbrani titulu, pošto je izgubila od Argentine posle jedanaesteraca sa 2:4, nakon što je posle regularnog dela i produžetaka bilo 3:3.

Foto: Tanjug

Mbape se ranije nego što se očekivalo vratio u klub i treninzima sa saigračima.

- Dobar je osećaj vratiti se pobedi, vezi sa klubom, navijačima, saigračima. Razgovarao sam sa trenerom pre finala i rekao sam mu da ću se, bez obzira na rezultat, vratiti posle turnira, pošto sam se osećao dobro i želeo da nastavim da igram, pošto imamo dve važne utakmice - naveo je najbolji strelac Mundijala u Kataru.

Upitan o načinu kojim su se radovali argentinski fudbaleri po osvajanju titule, Mbape je odbacio probleme.

- Proslave nisu moj problem, ne trošim energiju na tako trivijalne stvari, najvažnije mi je da dajem najbolje za moj klub. Sačekaćemo Lea (Mesi) da se vrati i nastavi da postiže golove i dobija utakmice - rekao je Mbape o saigraču.

- Razgovarali smo posle utakmice, čestitao sam mu. To je bio njegova životna potraga, takođe i za mene, ali nisam uspeo, tako da uvek morate da ostanete dobar fudbaler - dodao je Mbape.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija