• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

10:53

DRAKONSKA KAZNA PRETI HRVATIMA! Skupo će ih KOŠTATI pevanje Tompsonovih pesama!

printscreen

Fudbal

DRAKONSKA KAZNA PRETI HRVATIMA! Skupo će ih KOŠTATI pevanje Tompsonovih pesama!

Podeli vest

Međunarodna fudbalska organizacija (FIFA) pokrenula je postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza, zbog događanja na utakmici za treće mesto Svetskog prvenstva u Kataru protiv Maroka, prenosi SRNA

FIFA je pokrenula postupak zbog "mogućih kršenja" članova 13. i 16. disciplinskog kodeksa koji se odnose na diskriminaciju, red i sigurnost na utakmicama.

Svetska "kuća fudbala" je navela video-snimak na kome se vide igrači reprezentacije Hrvatske koji pevaju pesme sa nacionalističkim detaljima.

Zbog diskriminacije ranije danas je kažnjen Meksiko sa 100.000, Fudbalski savez Srbije sa 50.000 i Ekvador sa 20.000 švajcarskih franaka.

Foto: REUTERS/Molly Darlington

Dejan Lovren je prednjačio u pevanju ustaških pesama

Pokrenut je i postupak protiv Argentinskog fudbalskog saveza zbog neprimerenog ponašanja argentinskih fudbalera nakon osvojene svetske titule u Kataru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17