• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2023

15:15

ĆORCI U DERBIJU! Liverpul i Čelsi razočarali! Srbin u sartnoj postavi, PLAVCIMA poništen gol! (FOTO)

Tanjug

Fudbal

ĆORCI U DERBIJU! Liverpul i Čelsi razočarali! Srbin u sartnoj postavi, PLAVCIMA poništen gol! (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Liverpula i Čelsija odmerili su snage u okviru 21. kola Premijer lige, a meč je završen najnepopularnijim rezultatom - 0:0

Iako je delovalo da će sve prštatati i da će publika uživati u golovima, mreže su ostale mirne do samog kraja!

Zapravo, jeste Kai Haverc bio strelac u 3. minutu, ali je VAR presudio da bude poništen zbog ofsajda! 

Veliku šansu samo tri minuta kasnije sa druge strane nije iskoristio Gakpo. Igrao se 34. minut kada je mladi Stefan Bajčetić "požuteo" zbog oštrog starta nad Majlkom Oliverom!

Mogali su gosti do vođstva u 32. minutu kada je Badijašil ostao sam nakon ubačene lopte iz slbodnog udarca, šutirao je ka golu francuski štoper, ali je Alison zaustavio njegov pokušaj. I to je bilo to u prvom delu susreta!

Foto: Tanjug

 

U drugom poluvremenu skupo plaćeno Čelsijevo pojačanje, mladi ukrajinski ofanzivcac Mihja Mudrik je u igru ušao u 55. minutu, a je u 64. sjajnim driblingom sebi izborio prostor za udarac, ipak, nije bio precizan, te je lopta pogodila samo spoljni deo mreže Alisonovog gola.

Imao je isti igrač još jednu dobru priliku u 72. minutu, kada je Milner zaboravio na njega. Našao se Mudrik sam na petercu, ali je propala odlična šansa za tim Grema Potera. Liverpul, ni u nastavku nije imao puno prilika, a najbolju je propustio Aleksander Arnold u 83. minutu kada je šutirao sa ivice kaznenog prostora,ali nije pogodio metu!

Mudrik je pravio probleme odbrani "crvenih", namestio je dobru priliku još jednom rezervisti Čukvuemekeu, ali je njegov pokušaj izblokiran.Nakon podele bodova Liverpul je osmi, a Čelsi tek 10 tim Premijer lige. Obe ekipe imaju po 29 bodova, s tim što Klopovi puleni imaj i utakmicu manje.

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija