• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

17:13

STANOJEVIĆ PREŽIVLJAVA KOŠMAR U TURSKOJ! Bivši trener Partizana doživeo ČETVRTI UZASTOPNI PORAZ!

Starsportphoto

Fudbal

STANOJEVIĆ PREŽIVLJAVA KOŠMAR U TURSKOJ! Bivši trener Partizana doživeo ČETVRTI UZASTOPNI PORAZ!

Podeli vest

Fudbaleri Konje poraženi su u 22. kolu prvenstva Turske od Istanbulspora rezultatom 0:1 (0:0)

Jedini (auto)gol na utakmici postignut je u 67. minutu, kada se nesrećni Sebrail Karajel nije snašao i lošom intervencijom savladao svog golmana Šehića.

Zanimljivo da je isti igrač na teren kročio u 60. minutu umesto Oguza, a samo sedam minuta posle toga nespretnom reakcijom odlučio pitanje pobednika.

Bila je ovo četvrta utakmica otkako je Konju preuzeo Aleksandar Stanojević i četvrti uzastopni poraz za bivšeg trenera Partizana.

Najpre je na debiju eliminisan iz Kupa Turske u osmini finala od Gacijantepa na penale 7:8 (1:1, 0:0), da bi potom u šampionatu doživeo tri neuspeha.

Izgubio je na gostovanju Bašahšehiru (0:2), pre toga kod kuće od Ankaragučua (0:1), dok je ekipa u seriji od pet uzastopnih poraza, jer je i Bešiktaš odneo bodove sa njihovog terena posle preokreta (1:2). Tada, istina, Stanojević još nije preuzeo brigu o igračkom kadru.

Velika bodovna zaliha Konje u odnosu na ekipe iz donjeg dela tabele se istopila, pa sada ovaj klub ima samo šest poena više od Giresuna (21 bod) koji je na prvom mestu "ispod crte" i preti mu ispadanje iz elite.

Foto: konyaspor.org.tr

 

Da stvari budu još gore, Konja je danas ostala i bez najboljeg igrača! Bosanski vezista Amir Hadžiahmetović je prešao u Bešiktaš u transferu teškom 3.200.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, a potpisao je ugovor na četiri i po godine.

Konja je reagovala i na njegovo mesto dovela grčkog vezistu Andreasa Buhalakisa koji je godinama bio ponajbolji domaći igrač crveno-belih.

U narednom kolu Stanojevićev tim gostuje Fenerbahčeu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 1 godinu

Sta ce jadnik, kad je sve namesteno. Sudije na terrnu, sudije u VAR sobi, Fudbalski savez Turske. Jadnik svi su protiv njega. Petric je pokagao svima da se od go..a nemoze napraviti pita. ""Navijači" su vam ukazali i na to i stalno prozivaju krivce.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17