• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

21:50

HAOS ISPRED STADIONA! TURCI BESNI KAO NIKAD! Stanojević se izvinjavao navijačima posle novog poraza!

printscreen Twitter

Fudbal

HAOS ISPRED STADIONA! TURCI BESNI KAO NIKAD! Stanojević se izvinjavao navijačima posle novog poraza!

Podeli vest

Otkako je došao na klupu Konje 17. januara, nekadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević vezao je četiri poraza - jedan u Kupu, zatim tri u šampionatu bez datog gola!

Poslednji u četvrtak veče na svom terenu od davljenika Istanbulspora (1:0), što je izazvalo revolt navijača koji su posle utakmice čekali čelnike kluba kako bi se "obračunali" sa njima. Ukratko, besni su na trenutnu situaciju u Konji i traže promene.

 

 

Konja je pre Mundijala bila na trećem mestu turske Superlige, da bi zatim nešto slabije startovali posle SP i odmah su promenili Ilhana Paluta. U sredu su prodali i svog najboljeg igrača Amira Hadžiahmetovića u Bešiktaš, što je dodatni razlog za bes "ultrasa." Kao i činjenica da su sada šest bodova od opasne zone.

 

 

Stanojević je u međuvremenu održai konferenciju za medije na kojoj je uputio izvinjenje navijačima, ali i poslao poruku upravi.

- Sva odgovornost je moja, ja sam ovde trener. Posebno se izvinjavam navijačima. Ovom timu su potrebna pojačanja ako želimo nešto da promenimo. Potrebna su nam tri igrača u ofanzivnoj zoni. U iščekivanju smo, najavljeno je da će se to desiti pre meča sa Fenerbahčeom - poručio je Srbin.

Podsetimo, Stanojević je postao prvi trener Konje u poslednjih 30 godina koji je startovao sa tri poraza. Pritom, klub nije dao nijedan gol u šampionatu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija