• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

14:07

ZNAČI, ŠOK! PUTIN GA PRIMIO KAO FUDBALSKU LEGENDU, A ON GA POKRAO! Rio Ferdinand na kraju sve priznao! OTVORIO MI DLAN I POKAZAO!

Reuters/Carl Recine/Sputnik

Fudbal

ZNAČI, ŠOK! PUTIN GA PRIMIO KAO FUDBALSKU LEGENDU, A ON GA POKRAO! Rio Ferdinand na kraju sve priznao! OTVORIO MI DLAN I POKAZAO!

Podeli vest

Šokantna stvar dogodila se 2018. godine, kada je predsednik Rusije Vladimir Putin u Kremlju primio delegaciju poznatih fudbalera i fudbalerki.

Ono što je otkrila bivša reprezentativka Engleske Aleks Skot može da se nazove najbizarnijim događajem vezanim za Rija Ferdinanda. Naime, legenda engleskog fudbala ukrao je escajg tokom prijema u Moskvi. Tačnije, uzeo je jednu kašičicu sa stola i strpao je u džep.

Rio Ferdinand time je pokazao veliko nevaspitanje i bezobrazluk, međutim niko od zvaničnika Rusije, posebno ne predsednik te zemlje Vladimir Putin, nije ga podvrgao javnom izrugivanju, iako su sasvim izvesno videli šta se desilo, jer su sve prostorije u Kremlju pokrivene sigurnosnim kamerama.

Celu priču u javnost iznela je Aleks Skot, u razgovoru za engleski medij "Dejli Star".

- Ferdinand i ja smo bili pozvani u Kremlj u okviru programa FIFA legendi da razgovaramo o Svetskom prvenstvu. Kada smo izlazili sa prijema, Rio me je nasmejao. Otvorio je dlan i pokazao mi da je ukrao kašičicu za uspomenu - rekla je Skotova za "Dejli Star".

Pored Aleks Skot i Rija Ferdinanda, gosti Vladimira Putina bili su predsednik FIFA Đani Infantino, fudbalske legende Lotar Mateus, Peter Šmajherl, Dijego Forlan i Horhe Kampos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

a sta da se ocekuje od britanskog smeca nego to

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija