• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

07:59

OPAMETIO SE! Hrvat koji je ŽELEO smrt Mihinoj porodici PROMENIO MIŠLJENJE! Evo šta sada kaže o preminulom Siniši!

Fudbal

OPAMETIO SE! Hrvat koji je ŽELEO smrt Mihinoj porodici PROMENIO MIŠLJENJE! Evo šta sada kaže o preminulom Siniši!

Podeli vest

Iznenadna smrt Siniše Mihajlovića potresla je celu fudbalsku javnost, pa čak i one sa kojima proslavljeni as tokom karijere nije bio u dobrim odnosima, a takvih je veoma malo

Na spisku onih sa kojima Miha dugo nije bio prijateljski nastrojen je bivši hrvatski reprezentativac Igor Štimac.

On je jednom prilikom izjavio da želi smrt Sinišinoj porodici, što mu legendarni bombarder dugo nije zaboravio.

Podsetimo, njih dvojica sukobili su se još početkom devedesetih godina, na utakmici Crvene zvezde i Hajduka u čuvenom finalu Kupu maršala Tita, ali su "ratne sekire" zakopali su pred meč Orlova i Kockastih u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2013. godine.

- Pre svega mi je žao. Tako mlad čovek, uspešan sportista, mogao je još puno dati fudbalskoj porodici. Na stranu nacionalnost i sve zajedno, svi imamo mana i grešaka koje smo pravili, sve to treba da ostavimo iza sebe i oprostimo onima koji su ti želeli zlo, odnosno treba da budemo u stanju da se i tebi oprosti. Ja sam jednom rekao da sam mu oprostio to kako se ponašao i šta je sve uradio, ali kod nekih stvari, kad podvučeš crtu, ne možeš za nekoga reći da ti je prijatelj, simpatičan... Možeš oprostiti, ne prezirati ga, ali ta crta ne dozvoljava da se tu gradi prijateljstvo. Ne bi ni bilo legitimno u toj situaciji. Žao mi je, supruga je ostala bez muža, deca bez oca - rekao je Igor Štimac gostujući u jednom podkastu.

Foto: ap photo

Siniša Mihajlović dugo nije pričao sa Štimcem

O njihovoj svađi, pričao je i Siniša Mihajlović pre dve godine u intervjuu za italijansku "Gazetu".

- Sećam se finala Kupa Jugoslavije 1991. godine. Izgubili smo od Hajduka, Alen Bokšić je dao gol. Pre utakmice, u tunelu koji vodi do terena, Igor Štimac, Hrvat i moj saigrač iz mlade reprezentacije, govori mi: 'Molim Boga da ti naši ljudi pobiju porodicu u Borovu.' Borovo je mesto mojih roditelja - ispričao je Miha tom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuk

pre 1 godinu

jos ima ustasoida koji bi na mrtvom sinisi da vrate popularnost i skupe lajkove

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija