• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2023

13:30

MIHA JE TO ZASLUŽIO! Predsednik Vojvodine OTKRIO sjajan PLAN! U Srbiju DOLAZE NAJVEĆI italijanski klubovi! Sve zbog Siniše!

Fudbal

MIHA JE TO ZASLUŽIO! Predsednik Vojvodine OTKRIO sjajan PLAN! U Srbiju DOLAZE NAJVEĆI italijanski klubovi! Sve zbog Siniše!

Podeli vest

Prvi čovek novosadske Stare dame objasnio je da bi uskoro mogla da zaživi ideja o turniru koji bi se igrao u čast legendarnog Mihe

Vojvodina sa petog mesta na tabeli Superlige i 33 boda dolazi na megdan Crvenoj zvezdi (16).

Novosađani će biti deo spektakla sa braniocem titule, u meču koji je posvećen preminulom Siniši Mihajlovića, u čast oproštaja beogradskih i novosadskih crveno-belih od njihove legende.

Akteri će sa posebnim dresovima, na kojima će biti prišivena slika sa likom Siniše Mihajlovića, izaći na teren stadiona "Rajko Mitić".

Predsednik Lala Dragoljub Zbiljić otkrio je u razgovoru za Telegraf da će uskoro zaživeti i ideja o pokretanju turnira koji će nositi Mihino ime.

Na tradicionalnom turniru, koji bi se igrao u Beogradu i Novom Sadu, učestvovali bi, osim Borova, Crvene zvezde i Vojvodine, italijanski velikani poput Sampdorije, Rome, Lacija i Intera, dok je u planu da poziv dobije i Bolonja u kojoj je Siniša radio kao trener.

Foto: Starsportphoto

Dragoljub Zbiljić

- Mi razmišljamo o jednom turniru, to će biti tema razgovora sa upravom Zvezde, gde bismo voleli i da Zvezda i Vojvodina budu domaćini turnira, i to seniorskih ekipa, gde bi učestvovali i svi klubovi u kojima je Siniša igrao. Da to postane tradicionalni turnir, da se jedna grupa igra u Beogradu, jedna u Novom Sadu i finale jedne godine u Beogradu, a jedne u Novom Sadu. Da na taj način čuvamo lik i delo.

Pre samih očekivanja na ovom spektaklu u Mihinu čast, Zbiljić je dodao:

- Siniša Mihajlović je neko ko je u Vojvodini ostavio neizbrisiv trag, uz sve ostalo što je uradio posle. On je doneo drugu titulu šampiona, deo je tog tima koji je igrao 1989/90 i osvojio titulu - kaže predsednik Vojvodine i nastavlja:

- Mislim da će mnogo godina proći i mnogo vode proteći Dunavom, dok se ne pojavi još jedan takav čovek sa takvom harizmom, neko ko ujedinjuje sve oko sebe. Jedan veliki lider, koji je pokazao to i u Crvenoj zvezdi i svim klubovima u kojima je kasnije igrao. Ježim se dok ovo pričam... Zaslužuje 50.000 ljudi na Marakani - istakao je Dragoljub Zbiljić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Volim crno bele

pre 1 godinu

Bravo!!!Sve lepo osmisljeno i isplanirano.Svaka cast.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija