• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2023

14:32

NIJE DOBRO! Kurtoa propušta klupsko Svetsko prventsvo, UPITAN I ZA LIGU ŠAMPIONA!

Fudbal

NIJE DOBRO! Kurtoa propušta klupsko Svetsko prventsvo, UPITAN I ZA LIGU ŠAMPIONA!

Podeli vest

Golman Reala Tibo Kurtoa mogao bi zbog povrede da propusti prvi meč osmine finala Lige šampiona sa Liverpulom, koji će biti odigran 21. februara u Engleskoj, prenose španski mediji

Kurtoa se povredio uoči jučerašnjeg meča 20. kola La Lige protiv Majorke (0:1).

Umesto njega na golu je bio Ukrajinac Andrej Lunin. Španski mediji navode da bi golman Reala zbog povrede mišića trebalo da pauzira između dve i tri nedelje.

Kurtoa će zbog povrede da propusti Svetsko klupsko prvenstvo, a neizvestan je i za prvi meč osmine finala LŠ sa Liverpulom, koji će biti odigran 21. februara na "Enfildu".

Belgijanac je član Reala od 2018. godine, a ove sezone branio je na 24 meča za Real u svim takmičenjima


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija