• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

10.03.2023

15:06

POVRATAK NAKON 12 GODINA! Bivši golman Crvene zvezde ponovo u srpskom fudbalu

Fudbal

POVRATAK NAKON 12 GODINA! Bivši golman Crvene zvezde ponovo u srpskom fudbalu

Podeli vest

Iskusni srpski golman Saša Stamenković (38) nakon 12 godina vratio se u srpski fudbal i do kraja sezone nastupaće za Mladost iz Lučana.

Reč je o čuvaru mreže koji je domaćim ljubiteljima fudbala ostao upamćen kao bivši golman Crvene zvezde.

Ovaj visoki Leskovčanin u Zvezdi je branio od 2008. do 2011. godine i za to vreme uspeo je da osvoji jedan Kup Srbije.

 

Foto: facebook

Saša Stamenković iz perioda dok je branio za Nefči

 

Nakon Crvene zvezde nastupao je u Azerbejdžanu za ekipu Nefčija, gde je postao maltene legenda kluba. Bio je jednu sezonu u grčkoj Kerkiri, a potom u kazahstanskim klubovima Okštepešu i Aktobeu, kao azerbejdžanskom Sabahu.

 

Poslednji klub bio mu je Aktobe, s kojim mu je istekao ugovor prošlog januara. Tokom karijere bio je i kapiten Crvene zvezde, a ostao je upamćen kao član crveno-belih iz jednog od najtežih perioda u istoriji kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija