• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.03.2023

16:31

NEJMAR PRELOMIO! Poznato gde želi da nastavi karijeru!

reuters

Fudbal

NEJMAR PRELOMIO! Poznato gde želi da nastavi karijeru!

Podeli vest

Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar želi da završi igračku karijeru u tom francuskom klubu, prenosi novinar britanskog Atletika David Ornštajn.

Nejmar ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2027. godine i ne vidi sebe u drugoj sredini.

On želi da odradi ugovor do kraja i nema nameru da prelazi u neki drugi klub. Brazilski fudbaler će pauzirati do kraja sezone, pošto je pre nekoliko dana uspešno operisao koleno u Dohi.

Ornštajn podseća da su pojedini mediji nedavno preneli da bi Nejmar na kraju sezone mogao da napusti francuski klub, ali je dodao da se situacija promenila pošto brazilski fudbaler želi da završi karijeru u redovima francuskog šampiona.

Foto: reuters

 

Nejmar (31) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Barselone u transferu vrednom 222 miliona evra. On je za klub iz Pariza odigrao 173 utakmica i postigao je 118 golova.

Inače, urugvajska fudbalska zvezda, Luis Suarez, izjavio je da su on, Lionel Mesi i ostatak ekipe savetovali Nejmara da 2017. godine ostane u Barseloni ili da ode u Englesku, a da je sada jasno da bi mu bilo bolje da je ostao.

Foto: Tanjug/AP

 

- Poručili smo Nejmaru da će Barselona da dovede pojačanja, jer smo želeli da vratimo titulu na 'Nou Kamp'. Hteo je da ostane, ali njegovo okruženje je zahtevno. Mi smo mu kao prijatelji savetovali da ostane, ali je njegova porodica bila protiv. Rekli smo mu: 'Nejmare, ako si odlučio da napustiš Barselonu, idi u Englesku, fudbal je tamo bolji. Jasno mi je da francuski fudbal napreduje, ali bolje bi mu bilo da je ostao u Barseloni - poručio je Suarez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ŠPANCI OTKRIVAJU! Mesi doneo VAŽNU odluku!
Fudbal

ŠPANCI OTKRIVAJU! Mesi doneo VAŽNU odluku!

Lionel Mesi po svemu sudeći neće krenuti putem velikog rivala Kristijana Ronalda i napustiti evropski fudbal! Španski mediji javljaju da je sjajni fudbaler PSŽ-a i reprezentacije Argentine već doneo odluku vezanu za budućnost.

10.03.2023

10:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija