• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2023

14:39

BOMBA SA ČAIRA! Bivši SELEKTOR preuzima Radnički!

Starsportphoto

Fudbal

BOMBA SA ČAIRA! Bivši SELEKTOR preuzima Radnički!

Podeli vest

Legendarni jugoslovenski trener Mehmed Baždarević mogao bi da preuzme niški Radnički.

Iznenada je Nenad Lalatović, nakon serije loših rezultata, napustio kormilo niškog Radničkog. Novi trener Dragan Šarac nije uspeo da opravda poverenje uprave, a na Čairu užurbano rade na pronalaženju pravog rešenja za klubu Meraklija. 

Po svemu sudeći izbor je pao na Mehmeda Baždarevića. Legendarni fudbaler, a kasnije i uspešan trener pominje se kao novi trener Radničkog. Bivši selektor Bosne i Hercegovine je u kratkoj izjavi za "Avaz" potvrdio da pregovara sa Nišlijama. 

- Bio sam na razgovoru sa Radničkim iz Niša. Drago mi je što Nišlije misle da im mogu pomoći. Kontakt je ostvaren, pa ćemo videti šta će biti – rekao je Mehmed Baždarević za sarajevski "Avaz".

Foto: Reuters

 

Mehmed Baždravić do sada nije imao prilike da radi kao trener na Balkanu. Svoju karijeru započeo je u Sošou, a kasnije je predvodio Istr, Sahel, Al Akru dva puta, Grenobl, Pariz i Gengan. Tokom tri godine bio je i selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Radnički Niš se nakon 26 kola nalazi na 13. mestu koje ne zadovoljava upravu Meraklija budući da je uoči početka sezone plasman u plej-of bio primaran cilj. Nišlije će teško do doigravanja, budući da im osmoplasirani Radnički iz Kragujevca "beži" sedam bodova četiri kola pre završetka regularnog dela sezone. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija