• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.03.2023

20:10

SUZA ZA SUZOM! UPLAKANA GEORGINA O SMRTI SINA! Otkrila i šta joj je Kristijano rekao u NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

SUZA ZA SUZOM! UPLAKANA GEORGINA O SMRTI SINA! Otkrila i šta joj je Kristijano rekao u NAJTEŽIM TRENUCIMA U ŽIVOTU! (VIDEO)

Podeli vest

Kristijano Ronaldo i njegova verenica, prošle godine su doživeli veliku porodičnu tragediju.

Georgina Rodrigez je imala problema sa blizanačkom trudnoćom, a na svet je donela samo devojčicu Belu.

Tada se fudbaler oglasio na društvenim mrežama, dok je Georgina ćutala sve do sada, a tek u dokumentarcu za Netflix je progovorila o bolnoj temi.

 

 

- Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti - napisao je tada slavni Portugalac.

Georgina je tek nedavno smogla snage da progovori, i tom prilikom je otkrila šta joj je Ronaldo rekao u najtežim momentima.

Prati me više od 40 miliona ljudi, ali niko zaista ne zna kako se ja osećam. Ove godine doživela sam najbolji i najgori trenutak istovremeno. Život je težak, a ja imam razloge da nastavim dalje i da budem snažna. Prioritet su mi porodica i moja deca. Tako sam srećna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim dalje i budem snažna - rekla je Georgina Rodrigez kroz suze - pa dodala:

- Đo, nastavi sa svojim životom, to će ti pomoći - bile su reči koje je Kristijano uputio svojoj verenici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija