• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O.B.

23.03.2023

21:05

PIKSI SA PROVERENIM SNAGAMA POČINJE KVALIFIKACIJE! Vlahović NAPADA Litvance, Samardžić šansu čeka sa KLUPE!

Predrag Milosavljević

Fudbal

PIKSI SA PROVERENIM SNAGAMA POČINJE KVALIFIKACIJE! Vlahović NAPADA Litvance, Samardžić šansu čeka sa KLUPE!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije u petak od dočekuju Litvaniju na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Razočarala je Srbija na Mundijalu i srušila snove svim navijačima Orlova. Ipak, vremena za žaljenje nema mnogo budući da je pred četom Dragana Stojkovića Piksija početak kvalifikacija na Evropskom prvenstvu gde naša reprezentacija nije igrala više od dve decenije. 

Čini se da će Srbija na startu kvalifikacija imati lak zadatak budući da će pred svojim navijačima dočekati Litvaniju. Iako selektor nije napravio mnogo promena jasno je da će novim Orlovima biti potrebno da se uhodaju jer na spisku nema Stefana Mitrovića, Nemanje Maksimovića, Darka Lazovića, Marka Dmitrovića i Srđana Babića. 

Şigurno je da među stativama neće biti promena, a da će prvi izbor selektora Stojkovića ostati Vanja Milinković Savić. Promena bi moglo da bude u poslednjoj liniji gde bi ulogu novog komandanta odbrane mogao da dobije Nemanja Gudelj. Zagarantovano mesto u timu ima Uroš Pavlović, a trojac u poslednjoj liniji popuniće Nikola Milenković. 

Foto: Starsportphoto

Kada je reč o veznom redu promena ne bi trebalo da bude. Na krilima će dejstvovati Filip Kostić i Andrija Živković, a tandem vezista biće Ivan Ilić i Saša Lukić. Šansu da debituje, makar ne u startnoj postavi, neće dobiti Lazar Samardžić budući da je će za kreaciju biti zadužen Dušan Tadić. 

Napadački deo tima mogao bi da pretrpi promene. Navalu Srbije će predvoditi Dušan Vlahović, ali će Aleksandar Mitrović utakmicu, verovatno, početi sa klupe. Po tom sistemu Vlahoviću će društvo u napadu praviti Dejan Joveljić. 

Tim Srbije za duel sa Litvancima: Vanja Milinković Savić - Milenković, Gudelj, Pavlović - Živković, Ilić, Lukić, Kostić - Tadić - Vlahović, Joveljić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoka

pre 1 godinu

Piksi, pazi na odbranu. Odbrana nam je nedisciplinovana i neodgovorna. Podeli stroge zadatke. Ko ne ispunjava, napolje. Seti se Kameruna i Svajcarske, da ne idemo dalje u proslost. Pozdrav i srecno.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija