• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

08:49

ITALIJANI BRUJE O POTEZU SRBINA! Jovanović ovako "ispalio" Manćinija! (FOTO) (VIDEO)

Tanjug

Fudbal

ITALIJANI BRUJE O POTEZU SRBINA! Jovanović ovako "ispalio" Manćinija! (FOTO) (VIDEO)

Podeli vest

U četvrtak je odigrano sedam mečeva kvalfikacija za Evropsko prvenstvo, a u derbiju dana, Engleska je savladala Italiju na gostujućem terenu rezultatom 2:1 u okviru meča grupe C.

"Gordi albion" je poveo u 13. minutu kad je precizan bio Deklan Rajs, da bi prednost duplirao Hari Kejn sa bele tačke u 44. minutu.

Upravo je zbog dosuđenog penala u centru pažnje italijanske javnosti srpski arbitar Srđan Jovanović! 

Foto: Tanjug

 

Tamošnji "Korijere delo Sport" je objavio fotografiju i tekst u kojem je piše da je naš sudija ismejao selektora Italje Roberta Manćinija! Jedan detalj je bio dovoljan da se podigne prašina, jer je navodno Jovanović odmahnuo rukom posle gledanja ekrana govoreći Manćiniju da nema penala, a onda dosudio suprotno!

Foto: printscreen

 

Selektor Italijana je svojim igračima dovikivao da penala nema, ali Jovanović par sekundi kasnije, ušao na teren i pokazao na belu tačku.

Sledeći meč Italijani igraju za tri dana na Malti, dok će Engleska dočekati selekciju Ukrajine.

Do tada će deliti prvo mesto sa Severnom Makedonijom koja je savladala Maltu u Skoplju rezultatom 2:1 (0:0).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija