• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2023

11:56

MATIĆU AKTIVIRANA KLAUZULA! Poznata sudbina Srbina!

Starsportphoto

Fudbal

MATIĆU AKTIVIRANA KLAUZULA! Poznata sudbina Srbina!

Podeli vest

Kako trenutno stoje stvari, bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić (34) ostaje u italijanskoj Romi još godinu dana.

Kako je objavio dobro obavešteni Đanluka di Marcio, iskusni vezista Nemanja Matić ispunio je uslove iz klauzula, pa mu je ugovor automatski produžen do kraja juna 2024.

Prošlog leta kada je dolazio, iskusni vezista je napravio  dogovor da ukoliko u tekućoj sezoni odigra najmanje 40 odsto utakmica kao starter, ili makar 45 minuta, sporazum bude produžen za još godinu dana.

Foto: Reuters

 

Bivši as Mančester Junajteda i naše nacionalne selekcije je do sada odigrao  22 meča u svim takmičenjima od 55, koliko Roma može da odigra, u zavisnosti od toga koliko će dogurati u Evropi.

Do sada je Srbin postigao jedan gol i dve asistencije.

Nedavno je bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić govorio je u emisiji '(Ne)uspeh prvaka sa Mariom Stanićem na TV Arena sport i tom prilikom je pričao o reprezentaciji.

- Mi (Srbija) pravimo pritisak, a nemamo podlogu za to. Mi kažemo da smo najbolji... Zašto smo mi najbolji, od koga smo mi to uopšte bolji? Malo su me i kritikovali kad sam u jednom intervjuu rekao što mislim o poređenju Srbije i Hrvatske! To je bilo još ranije (pre Svetskog prvenstva, rekao sam tada da se Hrvatska i Srbija ne mogu uporediti jer smo mi u tom trenutku imali tri igrača na vrhunskom nivou, a hrvatska reprezentacija deset. Rakitić je bio u Barceloni, Luka u Realu, Kovačić u Realu, Perišić u Interu, Mandžukić u Juventusu - poručio je momak koji je fudbalske korake učio u Crvenoj zvezdi i Partizanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija