• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

17:40

MOJE SRCE JE MRTVO! Šokantne tvrdnje legende holandskog fudbala!

REUTERS/Denis Balibouse

Fudbal

MOJE SRCE JE MRTVO! Šokantne tvrdnje legende holandskog fudbala!

Podeli vest

Legendarni holandski fudbaler Mark Overmars (49) poručuje da se loše oseća nakon srčanog udara koji je doživeo još krajem 2022. godine, ali da mu ne pada na pamet da napusti posao koji ima u fudbalskom klubu Antverpen.

Overmars je 30. decembra prošle godine imao infarkt koji je jedva preživeo i kako kaže, oporavak ide veoma sporo. Nekada sjajni vezista ne krije da se i dalje mnogo umara i da jedva govori, ali da mu prija da radi.

Foto: Ajax.nl

 

Overmars je trenutno zaposlen u fudbalskom klubu Antverpen, gde obavlja funkciju sportskog direktora. Podsetimo, bivši reprezentativac Holandije bio je sportski direktor Ajaksa, ali tamo je dobio otkaz nakon što je otkriven veliki skandal i pošto je utvrđeno da je seksualno uznemiravao žene koje rade u klubu.

Sada kaže da i dalje ima posledice srčanog udara, koji je imao pre nešto više od pet meseci.

- Teško mi je da dođem do daha kada puno pričam. Nemam dovoljno energije da dugo ostanem fokusiran na razgovor. Moje srce je mrtvo 45 odsto, ali ne želim da me bilo ko žali. Ja sam srećan čovek, ali svoju energiju moram pametno da raspoređujem. Ako je preda mnom dan pun sastanaka, sav svoj fokus prebacim na to, pa naredni dan se oporavljam. Radije bih umro nego prestao da radim - poručuje Overmars u izjavi za belgijsku televiziju "HLN".

Inače, Mark Overmars je jedan od najzaslužnijih ljudi za stvaranje moćnog Ajaksa koji je igrao polufinale Lige šampiona. Lično je doveo Dušana Tadića i otkrio talente poput Matijasa De Lihta i Frenkija De Jonga.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija