• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2023

09:56

Nemac ispljuvao Nejmara: On je prevarant, parazit!

reuters

Fudbal

Nemac ispljuvao Nejmara: On je prevarant, parazit!

Podeli vest

Paul Brajtner, legendarani nemački fudbaler, nekadašnji as Bajerna i Real Madrida, izvređao je Nejmara nakon što je Brazilac napustio Paris Sen Žermen i prešao u Al Hilal.

Nejmer je napustio "svece" pošto će od Saudijaca zaraditi za dve godine oko 400 miliona evra. Nemac nije imao milosti, žestoko je ispoljivao Brazilca i zahvalio Saudijacima .

- Dragi Saudijci, hvala vam što ste kupili gospodina Nejmara, jednog od najvećih fudbalera poznatih po glumatanju. Užasno! On je prevarantski parazit. Hvala vam što ne moramo više da ga trpimo - izjavio je Brajtner za nemačke medije.

Nejmara je PSŽ kupio 2017. godine od Barselone uz odštetu od 222 miliona evra, pa je i dalje najskuplji fudbaler ikada. Za šest godina u Parizu nije se proslavio, odigrao je 186 utakmica. Više od 100 ih je propustio zbog povreda, dok je postigao 105 golova uz 76 asistencija.

Foto: printscreen Twitter Al Hilal

 

 

Kada su Nemca pitali kako komentariše to što su brojne fudbalske zvezde otišle u Saudijsku Arabiju, uzvratio je pitanjem. 

- Šta ima dobro u tom novcu?

Za Kristijanom Ronaldom, krenuli su mnogi atraktivni igrači. Aktuelni osvajač Zlatne lopte Karim Benzema, zatim dosadašnji fudbaler Pariz Sen Žermena Nejmar, Srbi Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, Marez, Sadio Mane, Kalidu Kulibali i mnogi drugi.  Nisu ostali imuni na milione evra.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija